O víkendu je tu PragoVespa, bude oslavou značky Vespa

Společnost Faber Moto s.r.o., výhradní dovozce jednostopých vozidel značek Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio a Vespa do České republiky, zve fanoušky italského životního stylu v jedné stopě na akci PragoVespa 2019, kterou pořádá Vespa Club Praha. Největší sraz skútrů v České republice se uskuteční od pátku 21. do neděle 23. června 2019 v pražském Campu Džbán. Tradiční mezinárodní sraz v Praze, jehož partnerem je český dovozce skútrů Vespa, navazuje na největší mezinárodní akci Vespa World Days, která se konala nedávno u Balatonu. Hlavními hvězdami pražského setkání budou nové modely Vespa GTS 300 SuperTech a Elettrica, které budou připraveny k testovacím jízdám v pátek a sobotu a samozřejmě spanilá jízda Prahou: letos startuje v sobotu už dopoledne v 10:00.

Do Prahy se o tomto víkendu sjedou stovky skútrů Vespa od historických až po nejnovější modely! PragoVespa 2019 je již devátým ročníkem největšího srazu majitelů a příznivců italských skútrů Vespa v České republice. Dějištěm tradičního setkání s bohatým doprovodným programem, jehož pořadatelem je Vespa Club Praha, bude i v letošním roce areál Camp Džbán v Praze – jen termín konání se posunul na červen.

Symbolické rojení Vesp tak začne již v pátek 21. června 2019 od 14 hodin registrací účastníků, kteří se mohou těšit na nabitý program, skvělou atmosféru s jižanskou vřelostí a otevřeností a lahodné italské jídlo a pití. Hned v pátek mohou zájemci po skupinkách podnikat první noční vyjížďky Prahou. Poté bude následovat party v doprovodu stylové hudby od DJ.

V sobotu dopoledne sraz vyvrcholí spanilou jízdou historickým centrem Prahy, která letos proti minulým ročníkům odstartuje již v 10 hodin dopoledne a zúčastní se jí více než 300 jezdců. Početnou účast očekávají organizátoři srazu i v letošním roce. Trasa povede ze Džbánu přes centrum Prahy také na místa, která nejsou běžně motorovými vozidly přístupná. Vespa je synonymem vytříbeného stylu, a tak bude především pro dámy na Vespách, ale nejen pro ně, připravena ve spolupráci s Elegantním Českem možnost profesionálního líčení, účesu a focení v historickém stylu.

Zábavu po oba večery bude zpříjemňovat hudební doprovod. Sobotní program, okořeněný zábavnými soutěžemi a losováním o hodnotné ceny, završí živé vystoupení kapely Professor, která zahraje největší hity 60. a 70. let. V kempu Džbán nebudou chybět ani stánky partnerů a sponzorů srazu PragoVespa 2019.

Například český dovozce legendárních skútrů Vespa, které jsou nejen dopravním prostředkem, ale i dokonalým ztělesněním vytříbeného životního stylu, nabídne účastníkům srazu PragoVespa 2019 testovací jízdy s aktuálními modely, jimž vévodí atraktivní novinky v podobě nejvýkonnější Vespy všech dob, GTS 300 SuperTech, a elektricky poháněného modelu Elettrica s nulovými emisemi a mimořádně tichým provozem.

Do konce měsíce června je stále možnost využít Vespa Days 2019 - Při pořízení skútru Vespa tak k modelům kubatury 125 cm3 zákazník dostane poukaz na 4000 Kč, při koupi silnějších 300 cm3 typů Vespa pak voucher na 8000 Kč. Ten může uplatnit při nákupu originálního příslušenství, doplňků nebo bohaté nabídky módních věcí s logem Vespa. Tak neváhejte, ke stylovému skútru Vespa patří i stylové doplňky!

Více informací o srazu PragoVespa 2019, včetně programu, naleznete na webových stránkách www.vespaclubpraha.cz

Video z loňského ročníku:

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):


TOPlist