Skvělá jména! Most odhalil, kdo všechno vystoupí na velké slavnosti u kostela
V programu jsou samá známá jména. Foto: archiv kapel a e-mostecko.cz
Co se chystá

Most – Známí hudebníci a kapely, ale i místní muzikanti. K tomu tři pódia a stany s občerstvením. Pokud vyjde počasí, nebude mít Mostecká slavnost žádnou 2019 chybu.

Město Most už zveřejnilo plakát, na kterém jsou uvedeni účinkující na čtyřech pódiích. Mostecká slavnost se koná v sobotu 14. září. Hlavní stage bude u kostela a vystoupí na ní O5 a Radeček, Emma Drobná, Ewa Farná, Lipo, Wohnout a Škwor.
Na druhém podiu bude prostor pro trošku jinou muziku. Zahraje Mostečanka, Meppel, Petr Spálený, Big Band Zdeňka Tölga, Czech it, Maylive.

Třetí pódium bude vyčleněné tak trochu alternativě. Těšte se na Homola band, Definitivní Ententýk, Adélu Radimcovou a Catchfly, Holbornstereo či Visací zámek a Starou školu.

Čtvrtá stage má patřit Docela malému divadlu a Albertíkově show.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru