Milujete sportovní módu? Tyhle kousky vám nesmí chybět

girls-1031538_1920
Zveřejněno: 20.6.2019

Nepatříte mezi milovníky sak, pouzdrových sukní a podpatků a neustále hledáte možnosti jak ze světa formálních oděvů uniknout? V současné době naštěstí pohodlné kousky inspirované sportovní módou tvoří součást i běžných outfitů, a pokud je správně nakombinujete, můžete se v nich vydat do práce i večer za zábavou.

Mistrem na kombinaci sportovního a elegantního je americký módní návrhář Ralph Laurem, který se v šedesátých letech zakousl do mezery na trhu a vytvořil značku Polo Ralph Lauren. Tato značka se zaměřila na elegantní a kvalitní oblečení pro sportovce a jeho polotrička si brzy oblíbily celebrity, vlivní podnikatelé i profesionální sportovci od golfistů až po rugbisty. Neuděláte s nimi chybu ani vy!

hollister

Polotrička s výrazným nápisem

Polotričko si můžete vzít k džínům večer za zábavou, ale sladit ho i s formálními kalhotami a elegantními tříčtvrťáky. Oceníte ho i na firemních akcích se sportovní tématikou a rozhodně si ho nezapomeňte vzít na golf.

Polo Ralph Lauren

Street art není jen pro mladé

Pokud chcete sportovní módu posunout ještě o kousek dál, inspirujete se mezi milovníky street stylu a sáhněte po triku s výrazným nápisem. Můžete tak prezentovat svůj oblíbený brand nebo třeba pobavit kolemjdoucí vtipným potiskem. K tomu už stačí jen pohodlné kalhoty, tenisky a výrazná kabelka – a outfit je na světě.

V letním parnu si s tričkem vystačíte, ale až se večer ochladí, bude potřeba se do něčeho zahalit – třeba do trendy mikiny Hollister. Tato kalifornská značka vyznavačům sportovní a street módy rozhodně nesmí uniknout. Zamilovali si jí náctiletí po celém světě, ale brzo po ní sáhly i starší ročníky – je totiž ležérní, nad věcí a zahřeje.

denim a stret

Navrch patří džíska

Streetwear přeje denimu! Máte doma starou džísku? Nebojte se jí vytáhnout a ležérně si jí přehodit přes rameno. Perfektně vypadá jak klasika, tak trendy džínové bundy opatřené nějakým zajímavým vzorem – třeba květinami.

Mohlo by vás zajímat:  Elektrické invalidní vozíky přináší větší samostatnost

Tenisky a ještě jednou tenisky

Žádné otlačené kotníky, bolavý palec a namožená lýtka. Na lodičky a jehly můžete zapomenout, street style přeje pohodlným kouskům.  Outfit proto dolaďte stylovými converskami nebo jinými trendy teniskami. Budete za hvězdu.

Podobné články

od
Již od roku 2010 pro vás připravujeme obsah ze světa zdraví, životního stylu, psychologie a zdravé stravy. Stovky článků, milióny čtenářů. Děkujeme za vaši přízeň.
Předchozí článek Další článek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

0 sdílení