Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Připravte se na nový seriál: Čeká nás „slovenský Sex ve městě“!

/
  • Slovenský Sex ve městě: seriál Milenky
    20. června 2019 ● 20:43

    TV Nova si připravila na léto seriál, který by se mohl stát skutečným trhákem. A začíná už dnes večer! Jde o slovenskou adaptaci úspěšného britského formátu Mistresses, který se objevil na kanálu BBC Worldwide, a svým dějem připomíná oblíbený Sex ve městě. Ukazuje životy čtyř nejlepších kamarádek, které prožívají různé osudové trable. Jedné dámě zemřel milenec, druhá řeší problémy v manželství, třetí si plnými doušky užívá života, a té čtvrté záhadně zmizel manžel… Jsou to ženy plné protikladů s odlišným životním postojem, každá z nich hledá své vlastní místo na komplikované cestě životem, tuto cestu však procházejí společně a jsou si vzájemně velkou oporou.

  • 1.

    Na co se těšit?

    Milenky by měly zkrátka zpracovávat výrazná témata a problémy, s nimiž se každá žena už někdy setkala: Řeč je například o nevěře, (neplánovaném) těhotenství či o smrti milovaného člověka. Seriál vsází na špičkové obsazení v kvalitně napsaných příbězích plných opravdu zamotaných vztahů a situací, plné dramatických zvratů, napětí, ale i vtipných situací a laskavého humoru. To vše je přizpůsobeno slovenskému prostředí tak, aby se diváci širokého spektra mohli snadno identifikovat s jednotlivými postavami. A tím pádem i diváci čeští, kterým jsou reálie našich „zahraničních“ sousedů podstatně bližší než třeba New York v dříve zmiňovaném Sexu ve městě.

    Slovenský Sex ve městě: seriál Milenky
    Autor: TV Nova

  • 2.

    SANDRA - Táňa Pauhofová

    Emancipovanou mladou Sandru hraje Táňa Pauhofová (35), která je českému divákovi moc dobře známá například z historického dramatu Hořící keř, titulní představitelku Lídy Baarové ve stejnojmenném životopisném filmu, či z pohádky Láska rohatá.

    Seriálová Sandra se živí organizováním společenských akcí pro bohaté lidi, s muži vychází výborně, nezávaznému sexu se ani v nejmenším nebrání. Nevěří na lásku a vztahy, život bere pragmaticky, ale jen do té doby, než se opravdu zamiluje. To radikálně změní její pohled na život…

    Slovenský Sex ve městě: seriál Milenky
    Autor: TV Nova

  • 3.

    MIŠA - Zuzana Norisová

    Představovat Zuzanu Norisovou (40), která v Milenkách ztvárňuje utahanou dvojnásobnou matku, nejspíš není potřeba. Kdo by si ji ostatně nepamatoval jako křehkou Terezku z muzikálu Rebelové, sexy letušku ze seriálu Letiště nebo žárlivou Petru z komedie Manžel na hodinu? Objevila se také v celé řadě českých muzikálů, například v populárních Třech mušketýrech.

    Její Miša je v Milenkách ženou v domácnosti a matkou dvou dětí, jejíž manžel tragicky zahynul před šesti lety. Miša postupně zjišťuje, že o něm neví ani zdaleka všechno. Ve škole se seznámí s tatínkem dceřiny spolužačky Viktorem, který žije jen se svou dcerou. Jejich láska přináší mnoho humorných momentů, ale i mimořádně dramatických zvratů a těžkých životních situací, které mají až tragický podtext.

    Slovenský Sex ve městě: seriál Milenky
    Autor: TV Nova

  • 4.

    ZUZANA - Gabriela Marcinková

    Půvabnou herečku Gabrielu Marcinkovou (31) si čeští diváci oblíbili v seriálu Doktor Martin, kde ztvárnila rozvernou a lehce přidrzlou zdravotní sestru Irenu, anebo jako sochařku Zuzanu, která byla svým mužem v podání Vojtěcha Dyka „uvězněná“ v supermoderním domě v thrilleru Důvěrný nepřítel.

    Zuzana, kterou v Milenkách Marcinková hraje, je úspěšná právnička a manželka majitele restaurace . Na první pohled má všechno, co by si mohla přát, tedy ideální kariéru, krásný dům a šťastné manželství. Tomu však něco chybí, a to něco by jí mohl poskytnout sexy kolega, kterému Zuzana nejspíše nedokáže odolat… Což její život velmi nečekaným způsobem zkomplikuje.

    Slovenský Sex ve městě: seriál Milenky
    Autor: TV Nova

  • 5.

    KRISTÍNA - Antónia Lišková

    Lékařku Kristínu hraje Antónia Lišková (42), jejíž jméno sice není v našich končinách příliš známé, ale objevila se v celé řadě zahraničních snímků. Začínala jako modelka v Itálii a ke hraní se dostala vlastně náhodou, díky šikovné manažerce. A ta odhalila její skutečný talent. Tato rodačka z Bojnic je držitelkou Zlatého glóbu v roce 2008 pro Vycházející herečku, a cenu pro Nejlepší herečku získala na festivalech Annecy Italian Cinema Festival a Lecce Festival of European Cinema.

    V Milenkách Lišková ztvárňuje klasickou femme fatale, „osudovou ženu“ hned pro několik mužů, kteří ji v příběhu považují za svou životní lásku. Ona přitom svou velkou lásku stále hledá… Její příběh však začíná smrtí milovaného muže a vzápětí se v jejím životě se objevuje jeho dospělý syn, jenž pátrá po otcově tajemství. Uvidíte již dnes večer!

    Slovenský Sex ve městě: seriál Milenky
    Autor: TV Nova

  • 6.

    Galerie

    Na další snímky z tohoto seriálu se můžete podívat do naší galerie...

    Fotogalerie
    14 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 10

snehulak: Copak se to slovenským soudruhům nepovedlo? V telce momentálně nic pořádného nešlo a tak jsem přepnul na lákavý název MILENKY. Seriály jsou postaveny na prvním dílu, který diváky vtáhne do děje. Tady zvolili nudné seznamování s postavami a přípravou divaček na to co bude obsahem dalších dílů. Ale na název se časem někteří chytnou. Já se na SEX také občas kouknul, když nebylo na programu nic jiného, ani momentálně nějaký sex.

(21. 06. 2019 08:08)

mckartny: No ta americká sragora pro buzny a kurvicky byla veledilo tohle jsem ještě neviděl už jen Když to čtu bude to něco extra ....holky slovensky v Cr roztahli a teď budou korunky

(21. 06. 2019 07:52)

Hanka84: Těšila jsem se na první díl a hned od začátku zklamání. Děj o prdu ( třeba další díl bude lepší) . Ale co mě nesedí je dabing! Proč nemohli mít původní hlasy? Slovenština je krásná!

(21. 06. 2019 00:01)

Taurus70: Dalsi amoralni hnus👿👿

(20. 06. 2019 22:06)

janka69: totálne trapný prepadák... zo Sexom v meste to nemá absolutne nič spoločné..a este tá úžastná zostava....sa čudujem Betke že sa dala na tak trapný seriál...

(20. 06. 2019 21:44)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy