VIDEO: Kapela natočila klip v kostele i na krušnohorských pláních
Z natáčení videoklipu. Zdroj: Mars Audio
Litoměřice

Ústecký kraj – Kapela Black Sabáka, jejíž členové pocházejí z Ústí a okolí, natočila nový videoklip ke své písni Ledová růže.

Klip vznikl na song Ledová růže a obsahově čerpá z věčného tématu hledání ideálního vztahu mezi mužem a ženou. Byl natáčen v kostele sv. Mikuláše v Petrovicích a na okolních krušnohorských pláních. Vybraná místa prezentují nejen romantiku a krásu Krušných hor, ale zároveň jsou pro kapelu Black Sabáka významné i tím, že první zkoušky skupiny probíhaly právě v Petrovicích.

https://www.youtube.com/watch?v=BRvNp9irD5c

Black Sabáka je česká rocková kapela z Ústí nad Labem a okolí. Hraje od svého vzniku melodický rock nejlépe popsatelný pojmem bigbít. Všechny songy jsou autorské.

Do skládání hudby se zapojují všichni členové kapely. Dvorním textařem je potom zpěvák Honza Domecký. Zpěvák a baskytarista Tomáš Kříž jako jediní pamatují začátky kapely v 90. letech. Dalším délesloužícím je sólový kytarista Vladimír Mžourek. V současné sestavě s kytaristou Martinem Černým a bubenicí Alenou Slámovou hraje kapela čtyři roky a je to doposud muzikantsky nejsilnější team v historii skupiny.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru