InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnická párty pro děti s kreativními aktivitam

    pátek 26.4 15:00 - Knihovna, Blatná

  • Pecha Kucha Night: Práce jako na kostele – série krátkých přednášek

    pátek 26.4 20:00 - Kostel Narození Panny Marie, Vodňany

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oprava podlahy v prachatické hale na Tatranu se protáhne do září. Kde se bude sportovat?

Ilustrační foto  , Autor: L. Kolářová

Ilustrační foto     Autor: L. Kolářová

PRACHATICE - Prachatice uspěly se získáním tří krajských dotací, které směřují do vylepšení sportovních zařízení. Sto tisíc půjde na doskočiště pro skok o tyči, půl milionu na opravu fotbalových šaten a dalších půlmilion na opravu povrchu v městské sportovní hale. V té souvislosti se zastupitel Jan Bauer ptal, jestli bude hala na Tatranu mimo provoz celé prázdniny a zda je vytipováno nějaké náhradní zázemí, hlavně sprchy, pokud by sportovci, kteří jinak využívají halu chodili na umělku.

Ředitelka Sportovních zařízení Radovana Kutláková neměla moc dobrou zprávu. Hala bude mimo provoz celé prázdniny a podle předpokladu ještě i v září.

K prodloužení dochází proto, že muselo být zrušeno výběrové řízení na zakázku v hale a vypisuje se znovu. "Firmy se tam nedojely podívat, naprosto podsekly cenu a bylo jasné, že by pak vznikaly vícepráce," vysvětlila Kutláková zastupitelům. Dodala, že pro jistotu už řeší přesun obvyklých pronájmů v měsíci září na jiná místa.

"Pokud jde o sálovkáře, kteří halu využívají o prázdninách, můžeme nahřát vodu ve sprchách a poskytnout jim hřiště s umělou trávou a srpchy v hale za cenu pronájmu haly. Na druhé straně v ceně pronájmu umělky jsou i šatny," zmínila. 

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace