Sage: mistrem grilu můžete být i vy!

21. Červen 2019 | Redakce LUXUS.cz | čtenost po 30 dnech je 15284

Léto si už bez grilování ani neumíme představit. Ačkoliv v podání profesionálů na televizních obrazovkách vypadá velmi jednoduše, nemusí to být úplně pravda. Každá surovina totiž vyžaduje jinou teplotu, dobu grilování a odpočívání. Pokud si chcete opravdu pochutnat, musíte tyto grilovací zákonitosti respektovat.

Cestu k vytouženým dobrotám vám výrazně usnadní chytrý kontaktní gril od prémiové značky Sage, The Smart Grill BGR840. Je opravdu mistrem ve své kategorii a lze jej použít i jako otevřený BBQ gril. Hravě si poradí jak s klasickým grilovacím repertoárem, tak i například s palačinkami, omeletou, sendviči apod. Je vybaven teplotními senzory v deskách, které dokáží rozpoznat pokles teploty při položení pokrmu na gril a vyrovnat ho navýšením teploty, takže vaše grilování bude mnohem rychlejší, než na běžných grilech.

Klíčem k úspěchu je při grilování správná teplota a doba grilování. Zbytečné omyly a zklamání při grilování vám usnadní teplotní sonda, jež je součástí grilu, a která vám pomůže připravit maso přesně podle vaší představy. Můžete zvolit mezi pěti druhy masa a zároveň nastavit stupeň propečení od raw až po well done. Sonda sama rozezná, kdy je váš požadavek naplněn. Navíc disponuje funkcí „Rest Meat“, která zajistí doporučené odpočinutí masa před samotnou konzumací. To je velmi důležité k tomu, aby šťáva mohla prostoupit celou porcí masa a nevytekla při prvním nakrojení.

Gril má dvě desky – horní žebrovanou a dolní plochou. Ty lze vzájemně měnit a výšku horní desky a sklon spodní plochy nastavovat, což umožní zachytit šťávu i přebytečný tuk do vyjímatelné misky. Povrch desek jeze zdravotně naprosto nezávadného materiálu QuantaniumPFOA free, který neobsahuje karcinogenní perfluorooktanovou kyselinu a minimalizuje nutnost užití oleje. Je také odolný vůči poškrábání a snadno se čistí.

Pokud chcete před svými přáteli a rodinou s grilováním zazářit, zakupte si tento gril. Snadno ho kdekoliv rozložíte, třeba i na malém balkóně, nastavíte potřebné údaje a za pár minut už můžete servírovat voňavé pochoutky. Přejeme dobrou chuť!

Galerie