Jak si správně vybrat sluneční brýle?

Jak si správně vybrat sluneční brýle?

22. června 2019, Fashion Arena Prague Outlet, OUTLY, sluneční brýle, doplňky

Sponzorované odkazy

Ať už se letos vydáte za exotikou k moři nebo dáte přednost osvěžení ve vysokých horách, neměli byste zapomenout na kvalitní vybavení v podobě slunečních brýlí. V této oblasti se spousta z nás orientuje podle aktuálních módních hitů, ale ty by neměly být jediným měřítkem. Při výběru myslete především na to, jakou nabízejí ochranu, ale určitě i tak si budete moci vybrat stylový kousek, který vám navíc vydrží dlouhé sezóny.

Kvalitní materiál je základ

I když jsou sluneční brýle dnes více módním doplňkem než praktickou součástí letní výbavy, neměla by se jejich primární funkce, tedy ochrana před ultrafialovými slunečními paprsky, světlem a oslněním, podceňovat.Vydejte se tedy pro brýle pro změnu do kvalifikovaných prodejen, například k italské značce OUTLY ve Fashion Arena Prague Outlet, kde objevíte brýle desítek luxusních značek, jako je například Ray-Ban, Gucci, Dior nebo Giorgio Armani.

Brýle na sport

Oddáváte se rádi v létě sportovním aktivitám? Pak to při výběru slunečních brýlí nezapomeňte vzít v potaz. Hodit se vám totiž budou všelijaká vylepšení, jakým je třeba materiál, který vás při rozbití nijak neohrozí, nebo polarizační filtr, s nímž vás nebudou rušit nepříjemné odlesky vodní hladiny nebo třeba mokré vozovky. Ať už rádi běháte nebo jezdíte na kole, vhodné sluneční brýle vám pomohou i proti létajícímu hmyzu nebo nečekaným větvičkám v cestě.

Na míru vašemu obličeji

Brýle mohou být perfektní finální tečkou celého outfitu, ale také s nimi můžete poměrně snadno šlápnout vedle a vybrat takové, jež tvaru vaší tváře nebudou vůbec lichotit a nechtěně tak upozorníte na své nedostatky. Zaměřte se tak na typologii obličeje a výběr brýlí mu přizpůsobte. Jak tedy vybírat? Pokud je váš obličej kulatý, odveďte pozornost brýlemi s hranatými obroučkami. Zkusit můžete kočičí linie či motýlí křídla. Majitelé hranatých obličejů si zase mohou dovolit tvary kulaté a oválné, které tvář zjemní. Jestliže vlastníte oválný obličej, máme dobrou zprávu – budou vám slušet téměř jakékoliv brýle.

Foto: FAPO, unsplash

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu