Karel Gott: Utajovaná oslava jeho 80. narozenin. Co skrývali za ploty? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Karel Gott: Utajovaná oslava jeho 80. narozenin. Co skrývali za ploty?

Karel Gott
Karel Gott (Blesk)

Vzala si pořádné sousto! Ivana Gottová (43) nachystala tajnou oslavu osmdesátin svého muže Karla Gotta (71). Přála si, aby bylo hlediště Divadla Na Jezerce do posledního místečka plné. Jenže vše se komplikovalo.... A nejen to. Na párty padlo mnoho zákazů!

V bezprostředním okolí divadla se už od včerejšího rána konaly velké manévry připomínající vojenské cvičení. Zpěvákův management nechal celou budovu i s částí přilehlého parku obehnat vysokými zelenými plachtami, aby dovnitř nepronikl nikdo nezvaný. Nikdo ale nepočítal s tím, že problémy budou spíše s pozvanými hosty! Na poslední chvíli totiž někteří odřekli svou účast! A Ivana přitom chtěla mít pro svého muže na jeho předčasné oslavě do posledního místa zaplněné hlediště...

Horká linka

„Já jsem dostala pozvání pro dva, takže jsem byla připravená jít s dcerou. Ale ještě jsme chtěli vzít jedny lidi a Ivanka se mi nejprve omluvila, že má opravdu těch lístků do sálu málo,“ prozradila zpěvačka Naďa Urbánková, která má osmdesátku příští neděli. „V pátek mi ale zavolala znovu, že všichni stejně nedorazí a že by ty lístkynavíc pro mě měla...“ dodala v rozhovoru pro Frekvenci 1 Gottova letitá kolegyně.

Nemocná Havlová

Omluvenky na speciální narozeninové představení, které pro jubilanta přichystali kolegové, přišly např. od Michala Davida (58), Marka Ztraceného (34) či Dagmar Havlové (66), která odřekla kvůli nemoci. „Ano, je to tak. Nemohu se proto zúčastnit ani zkoušek v divadle, ani narozenin pana Karla Gotta,“ potvrdila bývalá první dáma. David se Ztraceným měli zase včera zase kšefty na Moravě a nemohli je odpískat. „Je mi to líto, za Karlem ale určitě zajedu. Do jeho narozenin je času dost,“ řekl Aha! David, který se narodil ve stejný den jako Gott - 14. července.

ZASAHOVALA ZÁCHRANKA

Všem pořádně zatrnulo, když pár minut po příjezdu oslavence jela do Divadla Na Jezerce sanitka. „Jednalo o úraz nohy osmatřicetileté ženy,“ řekla mluvčí pražské záchranné služby Jana Poštová. Podle informací deníku Aha! se zranila paní v kuchyni.

 Plekanec a Šafářová mlží o dítěti! A vše kolem oslavy Karla Gotta

Video se připravuje ...



Přečtěte si
uwhaxakb@...
22. 6. 2019 • 15:57

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

Platenik
22. 6. 2019 • 13:29

Snobácká šaškárna pod taktovkou nenažraný kobyly....k zblití !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.