Hlavní obsah
Článek

Než šla do reality show Hotel Paradise, kterou vyhrála, a vlastně ani tam, si Nela Slováková (34) nedokázala ani ve snu představit, jak skvělý povede život. Jedno jí ale bylo jasné. Nikdy nechce chodit do práce od rána do večera, ani manžela, který na ni bude čekat v obýváku u televize s pivem a v ponožkách vytažených až ke kolenům.

S blondýnkou, která výhru rozumně investovala, začala se věnovat navrhování plavek a žije s hokejistou Lukášem Kozákem, jsme její životní cestu rekapitulovali před přehlídkou jejích bikin, která proběhla v rámci openingu letní sezóny ve slovenské Bešeňové. "Ale moje plavky se nekupují jen v Česku a na Slovensku, objednávky chodí z Ameriky, Austrálie, Británie i z dalších zemí," upřesnila Nela.

"Takový úspěch jsem si opravdu nedokázala představit a úplně mi naskakuje husí kůže. Jsem vděčná za to, co se mi děje, a co mi můj život naskýtá. Ačkoli se to nezdá, pokora se ve mně nachází. Pro mě je to něco neskutečného. Když mi bylo nějakých dvacet, věděla jsem jediné, že nechci klasicky chodit od rána do večera do práce," vzpomínala Nela.

"Nepředstavovala jsem, si že budu žít až tak super život, jaký žiju. Ale snila jsem o tom. A teď si žiju svůj sen," dodala. Do jejího snu patří i její přítel, hokejista Lukáš, i když ani to, že bude žít se sportovcem, si úplně nepředstavovala. "Protože je to s nimi moc náročné. Mají jasně danou dobu, kdy a jak musí někde být, sezónu, tréninky. Ale zvládáme to," míní Nela.

Také není úplně typickou hokejovou partnerkou, se svojí láskou netráví veškerý čas. "Já si svůj čas můžu jakkoliv zařídit, můžu si jet třeba na dovolenou, kdy chci, a nemusím se na nic vázat, až tedy poslední dobou na Lukáše. Ale není to tak, že bych se na něj vázala pořád. Když někam chci jet, tak jedu, a on mi v tom, chvála bohu, nebrání. A když má volno, tak jedeme tam, kam nás vítr zavane," vysvětlovala.

"Já ale strašně ráda vařím a celkově se o chlapa starám. Má uvařeno, uklizeno, domácí pohodu. Tedy celkově spolu máme pohodu. Ale když chci, tak kamkoliv jedu. Tím, že nemusím chodit do práce od rána do večera, tak jsem s ním, kdy chci a jak dlouho chci," upřesnila s tím, že pokud jde o dovolenou s partnerem, už ji mají za sebou.

"Byli jsme celý duben na Bali, ale teď už zase začala letní sezóna, takže Lukášovi začala letní příprava a trénuje napůl v Bratislavě a napůl v Karlových Varech, kde podepsal další smlouvu, takže budeme tam a já budu pendlovat mezi Vary a Brnem, kde otevíráme opravdu velký showroom," uzavřela Slováková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám