Při nehodě na obchvatu Loun zemřelo dítě, hlavní tah na Prahu byl zavřený
ilustrační foto
Louny

Cítoliby - Vážná havárie s tragickými následky se stala v pátek odpoledne na obchvatu Loun. Srazila se tady dvě osobní auta, jedno dítě nehodu nepřežilo.

K neštěstí došlo v pátek po 16. hodině u obce Cítoliby. Při srážce dvou aut bylo zraněno několik osob, na místě zasahovaly dva vrtulníky Letecké záchranné služby. Podle informací tn.cz byly dvě osoby vážně zraněné, ty transportovaly vrtulníky do nemocnic v Ústí nad Labem a v Praze. Několik dalších osob vyvázlo s lehkými zraněními.

Při těžké havárii vyhasl jeden lidský život. "Jedno dítě bohužel na místě zemřelo," potvrdil pro tn.cz mluvčí záchranářů Pavel Šebesta. Příčinu nehody budou vyšetřovat policisté.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru