Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Hvězda Ulice Solaříková se vdala: Svoji lásku si vzala v lese

Patricie je už vdaná paní.
Zdroj: archiv Patricie Pagáčové
+ Dalších 45 fotografií
svatba
Oblíbená herečka Patricie Solaříková (30) a její snoubenec Tibor Pagáč (27) už jsou svoji. Blondýnka šťastnou novinu oznámila prostřednictvím Instagramu a nešetřila slovy chvály a štěstí. Na dlouho připravovanou svatbu v lese se Patricie jako každá nastávající nevěsta těšila a nutno říct, že jí to neskutečně slušelo!

"Nedokážu ani popsat, jak nádherný to bylo, především díky lidem, který s námi ten den oslavili. Obrovský dík patří Erice Jungrové, díky ní byl náš den opravdu tím nejkrásnějším a my neměli vůbec žádný starosti a jenom jsme si užívali," napsala nevěsta pod krásnou svatební fotografii z lesa.

Již na začátku května Patricie prozradila, jaké bude mít šaty i kde veselka proběhne. Místo konání svatby zvolili nyní už manželé netradiční - v lese. V parném dni to bylo ale jistě víc než příjemné.

Pár stihl svatbu poměrně rychle. Od konce ledna, kdy Tibor Pagáč svoji vyvolenou Patricii požádal o ruku, uběhlo ani ne půl roku. Tradici "do roka a do dne" tedy stihli s předstihem. Z Patricie Solaříkové je už Patricie Pagáčová.

Novomanželům gratulujeme!

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy