Venom
82/100 - 20×

Venom

Jeden z nejslavnějších záporáků Marvelu se pod taktovkou studia Sony vrací na plátna kin. S tváří Toma Hardyho se bude snažit napravit špatný dojem z dřívějších filmových inkarnací.

USA | 2018 | Vysílá se
žánr
Akční, Komiksový, Sci-fi
hrají
Tom Hardy (Venom), Michelle Williams (Anne Weying), Riz Ahmed (Riot), Liev Schreiber (Kingpin), J.K. Simmons (J. Jonah Jameson)

Amy Pascal potvrdila Hardyho návrat i pokračování Moralesova příběhu

Amy Pascal potvrdila Hardyho návrat i pokračování Moralesova příběhu

Producentka a scenáristka Amy Pascal se v rozhovoru rozpovídala o sequelech oblíbených komiksových snímků studia Sony Pictures a potvrdila několik dřívějších domněnek.

6 2
22.6.2019

Jako jedna z nejdůležitějších členek produkční společnosti Sony Pictures se Amy Pascal podílela na všech posledních pavoučích snímcích, tedy Spider-Man: Homecoming, Venom, Spider-Man: Into the Spider-Verse a naposledy Spider-Man: Far from Home. Nyní v rozhovoru potvrdila, že ve druhém díle Into the Spider-Verse uvidíme přímé pokračování příběhu Milese Moralese a jeho přátel, kteří se budou muset vypořádat s dalšími padouchy, jež jsme viděli už v prvním snímku, tedy například s Dr. Octopus či Shockerem. Amy zároveň vyvrátila drby, že se pokračování dočkáme na televizních obrazovkách. Chystaný pavoučí seriál by se měl primárně soustředit na jiné postavy, spekuluje se o Spider-Manovi Noir. Poslední potvrzenou informací je začátek natáčení dívčího spin-offu, v němž vůdčí roli převezme Spider-Gwen a kterého bychom se v kinech mohli dočkat už na začátku roku 2021.

Získá Spider-Man Noir vlastní seriál? Foto: Sony Pictures

Vedle pokračování animovaného pavoučího univerza se Amy Pascal rovněž rozpovídala o sequelu filmu Venom, který v kinech uvidíme už 2. října 2020. Tom Hardy se filmu konečně oficiálně upsal a zopakuje si svou roli Eddieho Brocka. Scénář nachystala Kelly Marcel a kamery by se měly rozběhnout už na sklonku letošního léta, přičemž jméno režiséra stále nebylo odhaleno. Jisté je, že v novém filmu se Venom postaví Carnageovi a ve hře je rovněž potenciální crossover se Spider-Manem, jenž nevyloučil ani producent Kevin Feige z Marvel Studios.

Těšíte se na pokračování komiksovek od Sony Pictures? Objeví se v nich Tom Holland?

Diskuze /0

Zatím žádné komentáře… Buď první!
Ale k tomu se musíš registrovat nebo se !

Aktuální film

Madam Web

Originální název: Madame Web
Premiéra: 14.2. 2024 (USA), 14.2. 2024 (Česko)
Režie: S.J. Clarkson
Scénář: Matt Sazama, Burk Sharpless, Claire Parker & S.J. Clarkson
Hudba: Johan Söderqvist
Hrají: Dakota Johnson, Sydney Sweeney, Celeste O'Connor, Isabela Merced, Tahar Rahim, Emma Roberts, Mike Epps, Adam Scott

Nejlepší postavy

Reklama

Narozeniny

Hlídejte si nás

Filtr seriálů








Reklama