Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedním z významných hostů na tajné oslavě 80. narozenin Karla Gotta (†80) byla i zpěvačka Marta Kubišová (81). Ta svému kolegovi dorazila do Divadla Na Jezerce nejen poblahopřát, ale také zazpívat. Její vystoupení ale bylo ve velkém ohrožení. Jen pár dní před akcí si totiž zpěvačka přivodila ošklivý úraz.

„Jsem potlučená a nefunguje mi bránice, jenom horko těžko budu zpívat,“ postěžovala si Kubišová deníku Blesk při příchodu na narozeninovou oslavu.

Nehoda se stala před čtrnácti dny po jednom náročném pracovním dni. „Po celodenním natáčení jsem před domem vystupovala z auta, a strčila jsem si pravděpodobně nohu do sukně, protože to bylo vysoký. No a tam jsem se strašně vyválela,“ vysvětlila, jak se nešťastná událost odehrála.

Brzy by se měla dát ale interpretka slavných hitů zase do pořádku a velký koncert k 30. výročí Sametové revoluce by tak měla odzpívat už bez problémů. „Byla jsem na rentgenu a tam mi řekli, že to bude trvat ještě tak čtrnáct dnů,“ dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám