Radlická kulturní sportovna na Smíchově zase žije – (re)opening party už 20. června!

Dva a čtvrt roku! Tak dlouho čekali všichni příznivci legendární Radlické kulturní sportovny na pražském Smíchově na její znovuotevření. Dočkají se ve čtvrtek 20. června, kdy ve 21:00 vypukne velkolepá (re)opening party. O hudbu se postarají dobře známí DJ Forrest Pine, DJ Ondrash, DJ Buldog, DJ Akvamen, DJ Fuuse, drinky namíchají barmani z RDLCK crew. Vstup je samozřejmě zdarma.

Tým okolo Lukáše Žďárského, Jakuba Zajíce a Kateřiny Šandové dokázal dotáhnout vše potřebné do úspěšného konce a Praha se tak opět může těšit z podniku, který nabízí široké společensko-kulturní vyžití. Multifunkční prostor Radlická kulturní sportovna vznikal postupně od roku 2013 z původně polorozpadlé budovy bývalého drážního skladu plné odpadků a bezdomovců. „Radlická kulturní sportovna vše odstartovala. Jen díky RDLCK máme dnes Kavárnu co hledá jméno, VNITROBLOCK a otevírají se nám stále nové a nové možnosti. Přestože jsme od začátku počítali s tím, že máme barák jen na 2 roky, tak jsme využili každé možnosti zde pokračovat. Jakmile se ukázalo, že existuje šance Radlickou znovu otevřít, neváhali jsme, a i přes riziko krátké nájemní smlouvy jsme do toho znovu šli naplno,” konstatuje Lukáš Žďárský.

Radlická kulturní sportovna nabízí všem, kteří se chtějí potkávat, bavit se, sportovat, jedinečné a kreativní využití plochy o rozloze více než 600 m2. „Radlická je pro mě začátek všeho kolem Dudes & Barbies. Objevování nových zkušeností, příležitostí a kamarádství,” říká další ze zakladatelů RDLCK Jakub Zajíc a Kateřina Šandová dodává: „Radlická je místo, kde jsem nechala srdce. Tam to všechno začalo a mělo smysl vložit tolik energie do jejího znovu otevření.”

Kompletní program (re)opening party najdete na: https://www.facebook.com/events/511544186049623/

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.