Sofistikovanost a nedbalá elegance. Jak se obléká první slovenská prezidentka Zuzana Čaputová?

Slovensko má svou první prezidentku, kterou zde v Česku můžeme jen a jen závidět. Před pár dny složila slib a zhostila se svého postu. Kromě toho, že je krásná a vzdělaná, má i skvělý vkus. Inspirujte se jím i vy!

Už na první pohled tušíme, kde Zuzana Čaputová čerpá inspiraci pro své outfity, které na každé významné akci budí pozornost, avšak jen v tom nejlepším slova smyslu. I když se to někomu může zdát jako naprostá banalita, vlivné osobnosti, které reprezentují svoji zem, musí vědět, jak se správně oblékat. Jistě znáte pořekadlo, že šaty dělají člověka, které skutečně platí.

Vezměme si jako příklad královskou rodinu. Jakmile jeden z jejích členů poruší dress code, okamžitě je to na titulních stranách všech novin a je z toho pozdvižení. A dostáváme se k tomu, kým se v oblékání inspiruje Zuzana Čaputová. Máme pocit, že vévodkyně Kate a vévodkyně Meghan na ni mají v tomto směru jasný vliv. Zuzaniny outfity jsou vždy sofistikované a nedbale elegantní. Na první pohled jednoduché, ale rozhodně ne nudné. Nejčastěji ji můžete vidět v šatech a slušivých kostýmcích v pastelových barvách, které lichotí jejím světlým vlasům a pleti. Nebojí se ale ani výraznějších tónů.

V jednoduchosti je krása. To je heslo, kterým se nová prezidentka Slovenska řídí. Jednoduchost a sofistikovanost v módě zkrátka fungují nejlépe, o čemž jsme se mohli už mnohokrát přesvědčit. Spojení decentní módy a příjemného vystupování je to, co dělá z ženy pravou dámu!

 

Foto: www.facebook.com/zcaputova, Instagram


Avatar

veronikavankova

Každý o mně ví, že miluji módu. Ještě více ale miluji o ní psát. Zabývat se luxusními značkami a návrháři, to je přesně moje parketa!