InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnické odpoledne

    Čtvrtek 25.4 15:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Na Sadech, České Budějovice

  • Tvořivý rok – gravírování

    Čtvrtek 25.4 16:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Čtyři Dvory, Emy Destinové 46, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Semická rezerva obhájila okresní pohár

PÍSEK – V sobotu 22. června se na hlavním hřišti FC Písek hrálo finále okresního poháru mužů. Loňský vítěz Semice B se postavily proti Podolí II. Obhájce má za sebou velice úspěšnou sezonu. Ovládl nejnižší okresní soutěž a muže se těšit z postupu do přeboru. To Podolí II po loňském pádu z B třídy obsadilo v okresním přeboru čtvrté místo. Oba týmy se tedy budou potkávat v příští sezoně. Kromě utkání o okresní pohár, mohli diváci sledovat i duel nejlepších dvou střelců obou soutěží podolského Jana Volfa a semického Ondřeje Stiblíka. Podolí se nestačilo na hezkém hřišti ani rozkoukat a Semice už vedly. Pořekadlo, že první vyhrání z kapsy vyhání, v tomto případě neplatilo. Fotbalisté Semic si došli pro klidnou výhru 5:1 a kromě radosti z postupu do okresního přeboru se mohou těšit i z obhajoby okresního poháru. Za vydatného deště trofej a šek na 5 tisíc korun vítěznému týmu předal předseda Okresního fotbalového svazu Písek Michal Řezáč.

FC AL-KO Semice – TJ Podolí II 5:1 (3:0)

Branky: Stiblík 2, Kubiš, Říha, Michálek (vlastní) – Jan Volf

Rozhodčí: Toucha – Žemlička, Landík. ŽK: 1:3 (Stiblík – Levora, Michálek, Hach). Diváků: 200

Více o finále najdete v Píseckých postřezích.

Diskuse k článku - 6 příspěvků
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • jiri beran 

    Reagovat

     

    jak jsem se informoval tak byli pouze dva a ani ty nejsou na soupisce A tymu

    Vloženo 26.6.2019 05:22:58

  • jiri beran 

    Reagovat

     

    semice byli lepsi cely zapas a zaslouzene vyhrali vykon byl na urovni I.B tridy podoli bojovalo

    Vloženo 23.6.2019 11:23:17

    • Radek Ulihrach 

      Reagovat

       

      Pane Berane , to zajisté mělo úroveň když šest hráčů mělo z a-týmu.Já to nikomu nevyčítám je to věc Semic ale když kouknete na výsledky v poháru je až podivné že poráží soupeře o soutěž víš rozdílem třídy například Albrechtice.Zřejmě pohárový zázrak.Já si počkám na soutěž jak budou všechny soupeře drtit v okresním přeboru v té sestavě které vyhráli poslední soutěž.Jinak Semicím gratuluji.

      Vloženo 25.6.2019 16:39:44

      • B1905 

        Reagovat

         

        Nechci nijak zasahovat do této diskuze. Ale, nedá mi to, abych věc nějak neobjasnil. Nevím, kde jste vzal, že za Semice nastoupilo 6 hráčů A týmu. I kdyby, tak je to skutečně věc oddílu. Přesto, jako znalý věci, Vám to objasním. Z A týmu Semic nastoupili v utkání tři hráči, kteří nejsou na soupisce. Jmenovitě Šourek, Císařovský a Holub, který je zdravotně indisponován. Tito hráči nastoupili hlavně proto, že z různých důvodů nemohli za B tým nastoupit jeho kmenoví hráči - pro zranění Hadáček, Průcha, Zamazal, Peroutka, Sochůrek, Pekárek. Na dovolené byl Mendel, v práci Chvála. Hráči Hronek, Sam Zoch, Říha a další byli stabilními hráči B týmu a to že občas šli za Áčko znamenalo ocenění jejich hry a také to, že v Semicích není striktně oddělené Áčko od Béčka. Kdo se chce podívat na hráče jednotlicých týmů Semic - viz přehled sestav ze zápasů na Fotbal.cz

        Vloženo 26.6.2019 19:17:13

        • B1905 

          Reagovat

           

          :D. :D

          Vloženo 29.6.2019 22:25:23

        • 12345 

          Reagovat

           

          Tak si vůbec nezasáhl :D

          Vloženo 29.6.2019 22:27:03

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace