Matrix se má vrátit s Michaelem B. Jordanem v hlavní roli

Matrix se má vrátit s Michaelem B. Jordanem v hlavní roli | Fandíme filmu
Natáčení nového Matrixu má údajně začít už příští rok.

Začátkem května britská verze Yahoo tvrdila, že jí Chad Stahelski (kaskadér z Matrixu a současný režisér) v rozhovoru prozradil, že sestry Wachowské chystají nový Matrix. Tahle část rozhovoru však nebyla zveřejněná jako video, ale pouze textově a tiskový mluvčí Stahelskiho následně vzkázal, že byl režisér špatně interpretován. Jenže byl? Servery The GWW a Discussing Film, které mají vazby na hollywoodské castingové agentury, teď informují, že by se skutečně měl chystat další Matrix film!

Oba servery shodně tvrdí, že se film připravuje pod kódovým označením Project Ice Cream a měl by se natáčet v Chicagu (podle Discussing Film v roce 2020). Oba také tvrdí, že hlavní roli by měl hrát Michael B. Jordan, a že scénář napsal Zak Penn (Ready Player One, Neuvěřitelný Hulk). Ten na scénáři pracuje už minimálně od roku 2017, kdy s projektem také poprvé začal být spojovaný Michael B. Jordan. Penn nikdy neprozradil nic konkrétního, avšak naznačil, že nepíše remake, ale nový příběh zasazený do světa, který nám představily trilogie s Keanu Reevesem, Animatrix či počítačové hry. Objevily se neoficiální zvěsti o tom, že by Jordan (Creed, Black Panther) mohl hrát mladého Morphea, kterého v původní trilogii ztvárnil Laurence Fishburne.

Oba servery se rozcházejí v tom, kdo by měl film točit. Discussing Film tvrdí, že obě sestry Wachowské, GWW pro změnu uvádí, že pouze Lana Wachowski. Stahelski měl ve zmiňovaném rozhovoru s projektem spojovat právě Lanu a dříve se proslýchalo, že v současnosti obě dvě Wachowské pracují samostatně, popřípadě že Lilly má tvůrčí pauzu. Discussing Film dál tvrdí, že by na vizuální podobě snímku měl pracovat vedoucí výpravy Hugh Bateup, který dělal na trilogii Matrix, na Speed Racerovi, Atlasu mraků, Sense8 nebo Jupiter vychází. Spolu s Warner Bros. má snímek údajně připravovat Outlier Society Productions, produkční společnost Michaela B. Jordana.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest