Queens se opět topí ve slevách

Queens se opět topí ve slevách

Kategorie: Dámské oblečení, Dámské šaty, Dámské spodní prádlo, Oblečení – eshopy, Topy, trička, tílka

Sponzorované odkazy

Léto a teplé počasí rozjařilo i e-shop Queens, kde se rozhodli označit přes 1000 produktů slevou od 20 do 70 %. Mezi zlevněnými kousky v dámském provedení najdete všechny oblíbené značky jako Hely Hansen, Levis, Lacoste, Urban Classic a mnohé další.

To už je docela dost slušný výběr. Vyberete si z prima kousků na léto i vy?

Nike W NSW Swoosh Top Crop SSNike W NSW Swoosh Top Crop SS

Nike W NSW Swoosh Top Crop SS

Černé dámské tričko s pojmenováním Nike W NSW Swoosh Top Crop SS je ve zkrácené verzi do pasu a má téčkové krátké rukávy, a bílé logo značky Nike s bílým logem na hrudi. Cena je snížena o 20 % z původních 799 Kč na 640 Kč.

LeviLevi's ® Perfect Tee

Levi's ® Perfect Tee

Jemně pastelově růžové dámské tričko Levi's ® Perfect Tee je provedeno s krátkými rukávy a malým decentním logem značky Levis na přední části. Cena je snížena o 20 % z původních 599 Kč na 480 Kč.

Champion BodyChampion Body

Champion Body

Parádní černé bodíčko od značky Champion vytvaruje postavu a může být pohodlným kouskem k šortkám, džínám či sukni. Jeho cena je snížena o 20 % a může být vaše za z původních 957 Kč na 770 Kč.

Daily Paper FeriDaily Paper Feri

Daily Paper Feri

Zajímavé fialové dámské šaty ze 100 % polyesteru od značky Daily Paper mají netradičně umístěný motiv na levém boku a regulovatelná pohodlná široká ramínka. Zakončeny jsou v délce širokým volánem. Původní cena činila 1 759 Kč a nyní je snížena o 20 % na 1 410 Kč.

Puma 4Keeps BraPuma 4Keeps Bra

Puma 4Keeps Bra

Černá sportovní podprsenka značky Puma s pojmenováním 4Keeps Bra je vyvedena se zlatým logem na přední části a je řešena s tvarovanými ramínky typu boxer. Kousek je slevněn o 35 % z původních 799 Kč na stávajících 520 Kč.

ellesse Ornella Skirtellesse Ornella Skirt

ellesse Ornella Skirt

Černá elegantní dámská sukně od značky ellesse s pojmenováním Ornella Skirt má zajímavě řešený překlad v přední části se sponou a rozparkem, rovněž bílé logo značky v pasové části sukně. Je v úzkém střihu a v midi délce po kolena, Je slevněna o 40 % z původních 1 259 Kč na stávajících 820 Kč.

Puma Pumch ShortPuma Pumch Short

Puma Pumch Short

Černé dámské kraťasy od značky Puma s názvem Pumch Short, jsou celočerném provedení, mají jen malé a decentní logo na zadní části. Z původních 1299 Kč jsou slevněny o 50 % na aktuálních 650 Kč.

adidas FSH L Skirtadidas FSH L Skirt

adidas FSH L Skirt

Tmavě modrá dámská mini sukně od značky adidas má široký pohodlný pas, široké sklady a na bocích klasické bílé pruhy značky. Adidas FSH L Skirt je slevněna na 840 Kč z původních 2 149 Kč.

Nevybrali jste si? Nezoufejte! Na Queens.cz najdete sv sekci slevy další kopu parádních kousků.

Úvodní foto: šaty adidas Tank Dress Rus za 960 Kč

Zdroj foto: Queens.cz

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: slevy, dámské oblečení, Queens, cz, sukně, trička kraťasy, šaty, spodní prádlo, body