Andrea Verešová zahájila letní sezónu na akci Bešeňová Fashion Opening

Andrea Verešová zahájila letní sezónu na akci Bešeňová Fashion Opening

Stylová módní akce, která se konala doslova na vodním mole, ukázala mnoho známých českých i slovenských návrhářů. Mezi nimi pak také známé tváře jako Máriu Čírovou, Dominiku Richterovou či Andreu Verešovou.

Molo postavené na vodě přímo nad jedním z bazénů se stříkajícími fontánami kolem a perfektním osvětlením mělo neskutečnou atmosféru. Takové pozvání jsme rozhodně nemohli odmítnout a na akci jsme se jeli podívat osobně. Jednalo se již o třetí ročník zahájení letní sezóny ve smyslu akce Fashion Opening, kde jsme mohli vidět módní návrháře jako Nicollase Berenique, Evu Vontorovou, Idu Sandor & Helmst design versus Nelu Slovákovou a Noémi Bráz, Janu Kurilákovou a Edytu Jermac.

Nechyběla ani kolekce plavek navržená právě pro Vodní park Bešeňová. Módními přehlídkami nás provázela krásná modelka Andrea Verešová, která výjimečně předváděla i plavky a snad v každém outfitu brala dech všem přítomným.

Hudební složku měla na starosti charismatická Mária Čírová, která zpívala své známé hity, jako Unikát, Búrka a Slobodná. A večerem provázel moderátor Rastislav Sokol.

Nela Slováková se zaměřila na bikiny

Nela Slováková se zaměřila právě na již zmíněné plavky v typicky letních tónech. Bikiny překřížené na prsou v monochromatických odstínech pozvednou důležité křivky a působí velmi nenuceně a žensky.

 

Těhotná moderátorka Nikol Moravcová do Bešeňové vzala tatínka

Do Tater vyrazila i Nikol Moravcová, která s sebou vzala svého tatínka. Celý víkend otevření letní sezóny v Bešeňové si užívala i v osmém měsíci těhotenství. Načerpala spoustu nové energie a pro tentokrát nechala manžela doma.

„Na Den otců se podle mě dost zapomíná. Mamce jsem letos dala krásný diamantový náhrdelník a nechtěla jsem ani tátu ošidit. Přišlo mi fajn ho vzít s sebou na výlet do Bešeňové. Když jsem byla malá, jezdili jsme spolu sami často, stanovali jsme. Vždycky jsem byla spíš tátova holka. Táta si to tu strašně moc užil, tak jsem ráda,“ řekla Nikol Moravcová, která se v Bešeňové stala kmotrou vyhlášeného saunového světa. „Jsem ráda, že jsem vyrazila právě sem. Můj manžel je Slovák a já mám k této zemi opravdu moc vřelý vztah. V létě plánuju zařídit dětský pokojíček a ve zdraví a pohodě porodit. A pak už se asi všechna další léta a celý život bude točit okolo naší malé. Moc se ale těším,“ řekla blonďatá kráska, která i v pokročilém těhotenství vypadá skvěle.

 

Značka Nicollase Berenique s pánskou kolekcí v Bešeňové bodovala

Stejně jako loni, i letos získala své místo v rámci oficiálního otevření letní sezóny v Bešeňové, svůj prostor dvojice mladých návrhářek, Nikoleta Kosťuová a Veronika Domsitzová, které stojí za značkou Nicollase Berenique. Ta publiku ukázala, jak se mají dnešní muži (a že má na mysli skutečné muže, je na první pohled zřejmé) oblékat. Společensky, sexy i pohodlně! To je hlavní myšlenkou, která se nám moc líbí...

 

Elegance v podání značky KURA

Slovenská návrhářka Jana Kurilaková se svou značkou KURA představila černou eleganci ženských křivek. Nešetřila vzdušností a lehkostí materiálů, stejně jako výraznými pásky a lemováním, na které umístila název své kolekce. Ostatně díky tomu je snadno rozeznatelná mezi ostatními.

 

I Slovensko-Maďarská značka měla hodně co říct!

Neon Design a hlavní návrhářka Bráz Noémi ukázaly kolekci v barvách duhy. Jemné odstíny růžové a lila působily pro oko velmi příjemně. Stejně tak prakticky monochromatické bikiny s různými rafinovanými průstřihy. Midi délka sukní i lehké kabátky vzývající přirozenou eleganci žen.

 

 

Dokonale propracovaná kolekce Evy Vontorové

značka ETHER ukázala v rámci módní show svou další, velmi precizně zpracovanou kolekci. Šikovné detaily, schované zipy, složené záhyby v bočních švech i odnímatelné pásky nás baví! A co vás?

 

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram