Na závěr sezony se v našem areálu v Bedřichovské ulici konal pod záštitou starosty MČ Prahy 8 tradiční turnaj mladších přípravek kategorii U-9. I tentokrát se pořadatelům podařilo zajistit kvalitní obsazení turnaje a diváci se tak mohli těšit např. na SPARTU, ML.BOLESLAV, FOOTBALL TALENT ACADEMY,ale i na další přihlášené týmy. Pořadatelé zvolili náročný, ale ten nejspravedlivější systém každý s každým. Nicméně všichni účastníci zápasový maratón zvládli bez větších problémů a během celého turnaje předváděli pěkné týmové a individuální výkony.

Celý turnaj nakonec po sečtení všech výsledků zaslouženě ovládlo mužstvo Football Talent Academy následované Spartou a Ml.Boleslaví. Další pořadí: 4) Výběr Prahy 9, 5) Dukla, 6) Kbely, 7) Vyšehrad, 8) Meteor č., 9) Meteor z., 10) Aritma, 11) Podolí.

Nejlepším střelcem turnaje se stal Jáchym Terč ze Sparty. Turnajové zápasy mimo více než stovky fanoušků bedlivě sledovali i starosta MČ Praha 8 pan Ondřej Gros a předseda FK Meteor Praha VIII pan Miloslav Volf, kteří všem aktérům předali poháry a medaile. Na závěr organizátoři poděkovali všem za předvedené výkony a popřáli hezké prázdniny.