Vyhrajte pohled do světa zábavných videí a fotbalu

bara-votikova-trochu-jinak-perex
Barboru Votíkovou znají nejen její fanoušci na YouTube, ale tato žena je také výraznou tváří ženského fotbalu. Přečtěte si její příběh o tom, jak je důležité nebát se žít život svých snů a nebrat se příliš vážně.

Nahrát video a hurá na zápas

Jsem Bára. Na jedné straně profesionální fotbalistka, na straně druhé bláznivá youtuberka. Především jsem ale obyčejná holka, které pár komediálních videí změnilo život od základu. Narodila jsem se v Plzni a budu vám vyprávět o tom, jaký to je, když se rozhodnete žít život přesně podle sebe, a tak trochu jinak. A také o tom, jak je důležité naučit se nebrat věci tak vážně a nebát se snít.

 

Bára Votíková: Trochu jinak

Autorka: Barbora Votíková

Vydalo: nakladatelství BizBooks
Počet stran: 224
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 6/2019
ISBN: 978-80-265-0858-8

Přečtěte si více o knize Bára Votíková: Trochu jinak, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství BizBooks patřící pod společnost Albatros Media. A nezapomeňte si také stáhnout ukázku.

BizBooks_Albatros-Media

Nakladatelství BizBooks publikuje knihy, které se zabývají aktuálními tématy a novými trendy v oblasti osobního a kariérního růstu, financí, byznysu a ekonomie. Knihy s touto tematikou začalo nakladatelství vydávat v druhé polovině devadesátých let pod hlavičkou bývalého Computer Pressu, samotná značka BizBooks vznikla v roce 2012.

Albatros Media, a.s. je mediální společnost a největší knižní vydavatelství v ČR. V návaznosti na tradici sahající až k roku 1949 společnost vydává více než tisíc knižních titulů ročně. Skupina zaštiťuje knižní nakladatelství Albatros, CooBoo, Plus, Motto, XYZ, Edika, BizBooks, CPress, Computer Press, Management Press, B4U Publishing, Fragment, Egmont, Kniha Zlín, Vyšehrad, Panteon, partnerský projekt Edice České televize a nakladatelství elektronických knih eReading a Palmknihy a nabízí díky tomu široké spektrum mediálních produktů – knih, e-knih a audioknih.

 

Ukázka z knihy

Můj nejoblíbenější proces je samozřejmě samotná kreativa. Vymyslet scénář a vybarvit si, jak to video bude vypadat. Pak je pro mě horší část to natočit, protože chci na obraze vypadat alespoň ucházejícně, což mi zabere nějakou dobu. Zvlášť když lítám z jednoho tréninku na druhý a nechce se mi se sebou nic dělat, ale nemůžu, nebo spíš nechci stát před kamerou jako spařená slepička. Tohle tedy přetrpím. Hodím kameru na stativ a snažím se to nějak naštelovat, aby obraz alespoň trochu vypadal. Teď se hlavně pokusit dodržet ty osy. Snažit se být centrálně zabraná, ať to pak nemusím upravovat. Teď to někdy nezapnu. Támhle mám uříznutou hlavu. Tady jsem rozmazaná. Nenahraje se mi zvuk. Paměťová karta plná. Problémy. (str. 166)

 

Vyhrajte knihu Bára Votíková: Trochu jinak

Na YouTube odebírají její vtipná videa statisíce fanoušků, další ji sledují na Instagramu a čas od času ji můžete zahlédnout i v televizi. Barbora Votíková je zkrátka osobnost, která se díky své energii nedá přehlédnout. Přečtěte si, jak se z osmileté holčičky hrající fotbal v klubu s kluky stala brankářka české ženské reprezentace a klubu SK Slavia Praha a jak jí pár komediálních videí změnilo celý život.

Ve spolupráci s nakladatelstvím BizBooks patřícím pod společnost Albatros Media vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Bára Votíková: Trochu jinak vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Bára Votíková: Trochu jinak
probíhá od 25. června do 8. července 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Bára Votíková: Trochu jinak

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeBára Votíková: Trochu jinak

Votíková, Barbora

BizBooks, 2019

Vyhrajte pohled do světa zábavných videí a fotbalu - DISKUZE

Počet reakcí: 8
  1. mexka napsal:

    Dobrý den, dnes kniha v pořádku dorazila. Děkuji.

  2. ladouch napsal:

    Dobrý den. Kniha Bára Votíková mě ještě také nedorazila.

  3. Alena Badinová Alena Badinová napsal:

    Vydržte, některé výhry dorazily až dnes, takže i ostatní budou na cestě k vám.

  4. jana224 jana224 napsal:

    Dobrý den, děkuji za pěknou knihu Hory byly jejich osudem. Zajímavé a smutné čtení.

  5. jacline napsal:

    Dobrý den,
    pokud jsem se nepřekoukla, tak jsem vyhrála knihu Bára Votíková: Trochu jinak a dosud nepřišla. Tak jsem se chtěla zeptat, kde je problém.
    Děkuji.

Napsat komentář