Teplická Olympia otevřela nevšední výstavu pro děti
Navštivte netradiční výstavu v Olympii.
Teplice

Teplice - Netradiční výstava přijela do Teplic z Rumunska a její téma je MOJE TĚLO. Výklad i exponáty jsou přizpůsobené dětem, ideální věk je mezi čtyřmi a dvanácti lety.

Školený průvodce zábavnou formou děti seznámí s tím, jak funguje lidské tělo. Nechybí obří exponáty lidských orgánů. Prohlídka je prokládána interaktivními úkoly, na závěr děti obdrží diplom. Prohlídku mohou dokonce absolvovat v kostýmu lékaře.
Prohlídky začínají vždy v celou hodinu, ve všední dny je první prohlídka v 8:00 hod, poslední v 18:00 hod. O víkendu výstava otevírá v 10:00 hod. Výstava je k vidění do 28. června.

Už dnes si můžete přes webové stránky obchodního centra rezervovat místo na prohlídku. Vstupné je zdarma. Více na tomto odkazu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru