InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnická párty pro děti s kreativními aktivitam

    pátek 26.4 15:00 - Knihovna, Blatná

  • Pecha Kucha Night: Práce jako na kostele – série krátkých přednášek

    pátek 26.4 20:00 - Kostel Narození Panny Marie, Vodňany

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mikrojesle MILÍSEK – jediné bezplatné zařízení péče o nejmenší děti v Jihočeském kraji

Mikrojesle je jediné kvalitní a finančně dostupné (bezplatné) zařízení péče o děti již od 6. měsíce do 3 let v Jihočeském kraji, provozované Centrem mladé rodiny Milísek. V rámci projektu První mikrojesle v Milevsku je zařízení plně finančně podpořeno z prostředků ESF prostřednictvím OP Zaměstnanost a MPSV. Mikrojesle nabízí rodinnou, ale současně plně profesionální péči v malém kolektivu maximálně čtyř dětí.

Cílem je zajištění podpory rodinám s nejmenšími dětmi v regionu Milevsko tak, aby rodiče těchto dětí mohli snáze navázat na svou předchozí kariéru, zvýšit svou odbornost rekvalifikacemi či dostudovat. Rozsah (frekvenci docházky) umístění dítěte záleží na dohodě mezi rodičem a poskytovatelem služby.

Příjem dětí do mikrojeslí Milísek je právě otevřen – v případě zájmu kontaktujte ředitelku organizace Bc. Lenku Bečkovou na tel. 723 449 409. Příjem přihlášek je otevřen do naplnění kapacity.

 

Další zprávy z regionu

 
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace