Drama v seriálu Linka: Kvůli mrtvému bourali střechu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Drama v seriálu Linka: Kvůli mrtvému bourali střechu

Filmaři ve spolupráci s hasiči museli rozebrat kus střechy.
Filmaři ve spolupráci s hasiči museli rozebrat kus střechy. (Foto FTV Prima)

Jeden neuvěřitelný zásah za druhým. To je dnešní díl minisérie Linka. Sandra Černodrinská (30) bude rodit v autě a hasiči budou vyprošťovat mrtvolu obézního člověka, kvůli kterému rozebrali kus střechy na rodinném domě.

Dostat mrtvého obézního člověka z domu není nic jednoduchého. A to je také jeden z případů seriálu Linka. Na scénu s dírou ve střeše, kterou museli hasiči rozebrat, zavzpomínala představitelka matky seriálového nebožtíka Jarmila Vychodilová. „Zajímavé je, že pro větší autenticitu jsem nechtěla být jištěná během střešních scén, ale bylo mi vysvětleno, že to tak musí být,“ prozradila herečka Jarmila Vychodilová o scéně s hasiči na střeše. „Za mnou tedy stál pán s lanem a jistil mě, abych náhodou nepřepadla přes okraj střechy. Faktem je, že jsem se nebála, výšky mi nevadí,“ přiznala herečka, která měla k akčním scénám průpravu. „Mám za sebou i seskoky padákem, ale chápu, že náhody a nehody se dějí. Proto je dobré vědět, že jištění je,“ dodala. „Celý štáb si dal při natáčení pozor, aby míra pravdivosti a uvěřitelnosti byla zachována. Dialogy v call centru počínaje přes vypjaté scény. A na výsledku je to vidět,“ řekl Aha! za televizi Prima Josef Ducký. Jak moc reálně budou scény působit na obrazovce, uvidíte už dnes večer na Primě.

Miminko na place
Dramatickou scénu ne ve výškách, ale na zemi zažila i Sandra Černodrinská. Ta rodila v autě. Herečka má doma malého syna, a jak přiznává, pohled na malé miminko ji rozhodil. „I když mám syna 14měsíčního, takže velkého chlapa, stejně mateřské instinkty zafungovaly na první dobrou. Chtěla jsem ho ochraňovat, pořád jsem po očku koukala, jestli je přikrytý a tak. Měl tam samozřejmě maminku, tu jsem se snažila zbavit stresu z natáčení, ale ona i její syn to nakonec zvládli skvěle,“ zavzpomínala na natáčení.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.