Moje sladké tajemství

Přiznala, že myslí především na sebe

I když má v sobě Tereza Kostková (42) podle svých slov spoustu energie i temperamentu, i ona občas potřebuje úplně „vypnout“ a relaxovat. Dokonce se přiznala k tomu, že pokud už jí tak nějak vše přerůstá přes hlavu, odjede pryč bez nějakého předem daného cíle, prostě koupí první spoj s volnou letenkou a vrhne se do dobrodružství.

Žije hlavně pro sebe Není to ale svým způsobem trochu sobecké? Co na tuhle její vlastnost asi říká její novopečený manžel Jakub Nvota (42), díky kterému získala Tereza novou naději na to, že by se mohla stát dvojnásobnou matkou? „To není sobectví, jak si někdo může myslet,“ hájí se moderátorka, která má za to, že pokud někomu pomáhá a dává něco ze sebe, musí mít z čeho brát, a to se jí prý daří jen v okamžiku, kdy je silná.

Opravdu je jim spolu dobře? Vypadá to tak, že Jakub pro ni není tak velkou oporou, jak to zpočátku vypadalo. Už před časem Kostková přiznala, že mají prý problém zjistit, jak ideálně fungovat v manželství.

Nejspíše se tak v tomto ohledu hledají i nadále. Pokud tak Tereza ucítí, že jim to doma neklape a nebude mít zrovna žádné pracovní závazky, uteče ze zavedeného stereotypu. Jestli to ale podobně cítí i Jakub, může se klidně stát, že se doma jen tak nesejdou a veškeré možné plány na založení společné rodiny tak dostanou povážlivé trhliny, které už se nikdy nemusí podařit zocelit.

Tereza si ale v předchozím manželství s Petrem Kracikem (60) prožila své a asi se jí tak nikdo nemůže divit, že potřebuje mít i čas sama pro sebe.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden