Tři kamarádky unesou miliardáře

Sedm cisel
Ne všechno je takové, jak se na první pohled zdá. Také o tom vypráví napínavý thriller Anny Karoliny, v němž hraje hlavní roli střet mnohaletého přátelství a nečekané přitažlivosti.

Jedné noci unesou Julia, Carla a Nikolina mladého miliardáře. Vše mají promyšleno, jsou drsné a dokonale sehrané. Všechno jde jako po másle. Jenže výkupného se nedočkají a okolnosti je přinutí spáchat nový zločin. Vše se značně zkomplikuje, když miliardář skončí ve stejné nemocnici, kde Julia pracuje jako lékařka. A ta se do svého pacienta bezhlavě zamiluje. Policie je mezitím únoscům na stopě. Ale nechce se jim věřit, že za chladnokrevnými zločiny stojí ženy. V románu Sedm čísel stojí přátelství proti síle přitažlivosti. Je to vzrušující thriller s napínavou zápletkou a nečekanými zvraty. O třech kamarádkách z dětství, které utíkají před svou minulostí a mají před sebou těžkou zkoušku, na kterou nebyly připraveny.

 

Sedm čísel

Autorka: Anna Karolina
Přeložila: Kateřina Duchoňová

Počet stran: 376
Vazba: vázaná
Formát: 130×200 mm
ISBN: 978-80-7390-970-3
Doporučená cena: 399 Kč

Knihu Sedm čísel vydala edice Vendeta.

 

Ukázka z knihy

Julia Langová držela v ruce uspávací injekci a měla v plánu zapíchnout ji do krku multimilionáře Troye Erixona. Ten zatím seděl v taxíku před svým střešním bytem ve Västra hamnen a chystal se vystoupit. Skrývala se ve tmavém vjezdu do podzemní garáže, přitisknutá zády k drsnému povrchu zdi. Plastová maska se jí lepila na obličej a ona se snažila zmírnit svůj zrychlený tep několika hlubokými nádechy. Ráda by navázala oční kontakt s Carlou a Nicki, ale netroufala si vykouknout ven. Nechtěla riskovat, že ji uvidí Troy nebo taxikář a že pochopí, co se tu chystá.
Únos. (str. 7)

Prolistujte si celou ukázku.

 

Anna Karolina

Anna Karolina (*1974) je autorkou detektivních románů, které se vyznačují především věrohodnými popisy policejních vyšetřování. Sama pracovala u policie nejdříve ve Stockholmu a poté v Malmö, kde se navíc začala věnovat psaní. V roce 2014 vydala svůj první román Stöld av Babian, který byl nominován na švédské ceny za literaturu Crimetimes debutantpris a Stora Ljudbokspriset. Následně napsala další dvě pokračování, ve kterých, stejně jako v první knize, vystupuje policejní vyšetřovatelka Amanda. V roce 2018 se podílela se svým kolegou Monsem Kallentoftem na pátém díle jeho detektivní série, který ve švédštině vyšel pod titulem Falco.

Informace byly čerpány ze stránek Knihy Dobrovský.


Krvavou pomstu za tím nehledejte. VENDETA je odměnou pro všechny čtenáře nejlepších detektivních příběhů a bestsellerů v žánru thrilleru. Hledá pro vás autory z osvědčeného severu Evropy, ale i nadějné talenty ze Spojeného království či Jižní Koreje. Knihy pod značkou VENDETA jsou jistotou skvělého čtení.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSedm čísel

Karolina, Anna

Vendeta, 2019

Napsat komentář