kawasaki_good_times_tour2




Yamaha o víkendu v Brně na okruhu uspořádá první letošní MT Tour

Loni se tahle akce jmenovala Yamaha Summer Festival, byla akorát jednodenní a uzavírala s odstupem osmidílnou MT Tour. Letos je všechno jinak.

Zaprvé, celá letošní MT Tour má jen dvě zastávky - tuhle v Brně a potom 2.-3. srpna u Kabourků v Písku. Proč, to se musíte zeptat v Yamaze. A zadruhé, letos se z Yamaha Summer Festivalu stala dvoudenní akce ve velkém stylu. Proběhne již tento víkend, tedy od soboty 29. do neděle 30. června.
Jelikož jde o MT Tour, je tady jasné zaměření na celou řadu MT. K otestování bude dvacítka motocyklů, od nejmenší MT-125 po ďábelskou MT-10SP.  Chybět nebude ani oblíbená MT-07 se sníženým výkonem na 35 kW. Letošní novinkou je, že si můžete namísto jedné jízdy zabookovat hned dvě. Registrace probíhá na tomto odkazu, ale kdo chce jet, měl by si pospíšit, termíny se plní hrozně rychle. Svezení je zadáčo, neplatí se žádná kauce.
Jezdí se non-stop od 9 do 18 hodin, jízdy jsou 45minutové po pěkných silničkách v okolí Masecu. Slíbeni jsou guidi, kteří mají v hlavě trochu vymyškováno, takže byste se měli povozit pěkně :-) V sobotu v šest večer se pro ty nejvytrvalejší otevřou tři dvacetiminutovky na dráze Masarykova okruhu, registrace na ně je až na místě a podmínkou je odjetá sobotní nebo booknutá nedělní jízda na MT po silnici. A jinak po celou dobu poběží zábavní program, kaskadér Adam Peschel bude na své MT-07 předvádět a učit jízdu po zadním, chybět samozřejmě nemůže muzika, jídlo...

Informace o redaktorovi

Jan Rameš - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 0.5 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Ritchy přispěl 0.5 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):


TOPlist