Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Ulice jde před velkou pauzou do finále: Hejlovi se zapalují lýtka a Veronika dostane šanci na lásku

Posledních pět epizod nekonečného seriálu Ulice zbývá do velké prázdninové pauzy. Mezi jednotlivými postavami se pořádně promíchají vztahy. Co se stane v Ulici tento týden? Jak se vypořádá Jana s oplzlým a pomstychtivým manažerem? A co Binar a podváděná Veronika?

Kdo vás nikdy nenechá ve štychu? Spousta lidí se může spolehnout na svou rodinu, u Jany to jsou její přátelé a také Jarda. Právě ten jí učiní nečekanou nabídku, jež přijde v pravou chvíli. Přestože měla Jana pocit, že je na vše sama, Rozina ji přesvědčí svým činem, že tomu tak není.

Co pro Janu udělá Rozina? S jakou nabídkou se vytasí Jarda? A jak to spolu mají ti dva před létem? Pozorní diváci si totiž moc dobře pamatují, že Jarda Hejl měl své divočejší období, kdy těsně před svatbou se svou současnou ženou Lenkou ujel a vyspal se s divokou Markétou.

Nyní si už i jeho kolegové z dílny všímají, že má k Janě velmi blízko. Jarda je však přesvědčený o tom, že z podobných excesů dávno vyrostl. Na druhou stranu, Jana je nádherná dívka a Jarda je jen obyčejný chlap, který se klidně může nechat svést znova. Jak tohle dopadne?

Máme dost sil, abychom se postavili čelem svým přehmatům, přiznali si chybu a omluvili se za ni těm, kterým jsme ublížili? A dokážou oni odpustit a navázat na to, co je s provinilci spojuje?

Lukáš Binar se díky Gábině po několika měsících opět setká s Veronikou, jíž udělal ošklivou scénu poté, co ho odmítla. Stále to mezi nimi visí, navíc se v období, co se neviděli, přihodila spousta věcí, jež změnila jejich životy. Najdou si k sobě znovu cestu?

Související články

Další články

Nejnovější kauzy