Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen Jada Pinkett Smith (47) na sebe ve vlastní talk show Red Table Talk prozrazuje peprné informace. Její dcera Willow Smith (18) za ní příliš nezaostává. Když se v nedávné epizodě řešily netradiční vztahy, Willow se celkem rozpovídala.

„Já miluji muže i ženy stejně. Chci jednoho muže a jednu ženu. Cítím, že bych mohla být polyamorní,“ svěřila se před svou matkou, babičkou Adrienne Banfield Jones (65) a hosty.

Polyamorie je jistá forma mnoholásky, kdy člověk žije v několika milostných vztazích a těmto partnerům je oddaný.

„Nejsem ten typ člověka, co by stále hledal nějaká nová sexuální dobrodružství,“ vysvětlila Smith, proč by dvěma osobám ve vztahu byla věrná. „Zaměřuji se spíš na emocionální spojení a cítím, že kdybych našla dva lidi opačného pohlaví, se kterými bych splynula, nepotřebovala bych hledat něco víc,“ objasnila svůj postoj.

Zatímco Jada svou dceru plně podpořila, babička už tak nadšená nebyla. „Tohle by u mě neprošlo. Nesedí mi to. Jednoduše nerozumím tomuto emocionálnímu spojení. Snažím se být otevřená, ale přijde mi to jako snůška keců,“ nebála se vyjádřit svůj názor Jones.

Hosty v talk show byli tentokrát manželský pár a jejich přítelkyně. Jada později přiznala, že to byl nápad její dcery je pozvat, neboť ji toto téma velmi zajímalo.

Uvidíme, jestli taková forma vztahu bude pro mladou hvězdu nakonec ideální. Willow však rozhodně není sama, koho polyamorie zajímá. Ve vztahu s mužem i ženou zároveň žila dlouho například i herečka Bella Thorne.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám