Hlavní obsah
Článek

Pamela Anderson (56) randila s fotbalistou Adilem Ramim (33) přes dva roky. Dokonce se kvůli němu přestěhovala do Francie. Vztah ale nebyl tak idylickým, jak se zdál. V emotivním příspěvku na svém Instagramu se do Ramiho docela tvrdě pustila a nařkla ho ze lhaní a nevěry.

„Je to těžké přijmout. Poslední dva roky mého života byly jednou velkou lží. Byla jsem zmanipulovaná a věřila, že to byla velká láska. Před pár dny jsem zjistila, že žil dvojí život,“ napsala herečka a přiznala, že ji zjištění zničilo.

„Dělal si legraci z hráčů, kteří podváděli. Označoval je jako monstra, ale tohle je horší. Lhal všem. Jak je možné, že někdo zmanipuluje srdce a mozky dvou žen-jsem si jistá, že jich bylo víc. Sám je monstrum,“ rozepsala se sexbomba.

Hvězdný pár se už jednou rozešel, v březnu se ale po měsíční pauze dali znovu dohromady. Podle zdrojů z jejich okolí však fotbalista hojně vymetal večírky a Pamelu mezi své přátele příliš nebral. Rami se sice k situaci ještě nevyjádřil, je však jasné, že po více než dvou letech je s touto láskou nejspíš konec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám