Bára Basiková: Nové CD Nadi Válové jsem si musela vydupat

aďa Válová – zpěvačka, která pracovala v hospodě 4. cenové skupiny či za barem. Absolvovala pěveckou soutěž, kde se dostala opravdu vysoko, nicméně do finále nepostoupila. Michal Horáček ale hvězdu Nadi Válové zhasnout nenechal a napsal pro ni pár textů.

„Naďa je úžasná zpěvačka a krásně zpívá ty pomalé písně, na které já rád dělám texty. Nemyslím si, že se tyto písně dostanou do rádia, ale své posluchače si určitě najdou, to je jasné,“ řekl Michal Horáček na křtu CD Nadi Válové s názvem Černá.

Svou troškou do mlýna přidala i Bára Basiková, která celé CD produkovala. Ale nebylo to zadarmo. O své ambice vydat Nadě nové cédéčko se musela zasadit.

„Nebylo to jednoduché. Nejdříve jsme se domlouvali s Vladimírem Kočandrlem, což je ředitel Warner Music, kde jsme CD chtěli vydat. Nakonec jsme to smetli ze stolu. Ale ty písničky byly nádherné. Nemohla jsem to jen tak nechat, už kvůli krásným textům Michala Horáčka. Takže jsem tam ještě několikrát zavolala a přemlouvala je. No, a ono to vyšlo. Prostě jsem si to vydupala a zde je výsledek,“ řekla Bára Basiková, třímajíc v ruce zbrusu nové CD.

Nyní jen zbývá, nové CD Nadi Válové dostat mezi posluchače. Do světa ho poslaly kmotřenky Jitka Zelenková a Ester Kočičková. Křtu byla přítomná i dcera Petra Hapky s manželem a malou dcerkou.

Foto: Herminapress

 

reklama

reklama