Šíp.deník.cz

Podivné chování Evy Josefíkové, je to ještě normální? Známe názor odborníka!

Eva Josefíková byla vždy takovou éterickou vílou českého showbyznysu. Rodačka z Moravy svým šarmem okouzlila tisíce fanoušků u obrazovek, sláva jí ale nikdy nestoupla do hlavy. Eva šla vždy svojí cestou a projekty si pečlivě vybírala. Co se týká sociálních sítí, těm se herečka vyhýbá, ačkoliv se tím připravuje o obrovské peníze! Psychiatr Jan Cimický nám řekl svůj odborný názor!

1 / 11
Eva Josefíková

Josefíková se raději pohybuje na divadelní scéně. Má tam pocit bezpečí a vyhýbá se tak i zájmu médií, který je jí nepříjemný. Popularity si užila nejvíce v době, kdy se dala dohromady s herecký kolegou Mádlem.

Díky popularitě Jirky se dvojice nemohla nikdy objevit, aniž by hned na sebe nestrhli pozornost novinářů. I tenhle faktor nakonec rozhodl o tom, že vztah se rozpadl. Do stejné řeky už ale herečka dvakrát vstoupit nechtěla.

Aktuální vztah pojala úplně odlišně a naopak se drží co nejvíce v ústraní. Přítele neukazuje a užívá si klidu, který jí v předchozích letech velmi chyběl.

Eva se uzavřela do sebe, odmítá sociální sítě.

Herečka mění image. Má k tomu důvod?Zdroj: Profimedia.cz

Popularita je sice hezká věc, ale ztráta soukromí už je k tomu nechtěný přívěšek. Herečka svojí práci miluje, nechce ale veřejně řešit své niterní záležitosti. I to je důvod, proč dlouhodobě odmítá sociální sítě.

Místo aby seděla u monitoru a sbírala virtuální palce, užívá si opravdový život, ne ten z obrazovek. Nevadí jí ani fakt, že přichází o obrovské peníze. I když na Instagramu není aktivní a fotku tam nepřidala skoro dva roky, sledují jí tisíce lidí.

Pokud by využila fanouškovskou základnu, mohla by po vzoru svých kolegyň za propagaci různých výrobků získat až sta ticíce k výplatě, Eva si však zvolila jinou cestu. 

Podle Cimického je to naopak dobré pro duši.

Herečka mění image. Má k tomu důvod?Zdroj: Profimedia.cz

Zeptali jsme se na názor známého psychiatra, pana Jana Cimického, zda je odmítání jakýchkoliv sociálních sítí u veřejné osoby problém a zda si tím pracovně neškodí!

Mile nás překvapilo, že ani pan Cimický nevlastní Facebook či Instagram a naopak říká, že v dnešní době je to výhra! "Já také nemám sociální sítě a odmítám to. Myslím si, že je lepší žít opravdový život, než ten virtuální." 

Také dodal, že se rozhodně musí jednat o vyrovnaného jedince, protože lidé se můžou cítit být vyřazeni z kolektivu, když nedělají to, co druzí. Potvrdil tím, že Josefíková je zkrátka samorost, která si vždy dělá, co chce!

Eva zůstala i přes úspěch dívkou z malého města.

Herečka má v kariéře úspěch, ale asi jí to nestačí.Zdroj: Profimedia.cz

Eva je svým chováním jedinečná a takovou jí lidé milují. Když skončila její role v Modrém kódu, diváci se s jejím odchodem dlouho nemohli smířit. Herečka však ze sebe střásla další věc, která jí nedělala dobře.

Zprofanovaný seriál na ní opět přivolával nechtěnou pozornost a tak se nakonec ráda vrátila k divadlu, kde je nejspokojenější. Evička je prostě holka z Moravy a srdce jí zůstalo pořád stejné, i když dosáhla neuvěřitelných pracovních úspěchů.

Přejeme jí do budoucna hodně štěstí a aby si udržela lidský přístup, který jí odlišuje od většiny jejich hereckých kolegyň.

Eva je svá, fanoušci její povahu mají rádi.

Eva JosefíkováZdroj: profimedia

Ve vztahu s Jirkou jí nebylo dobře. Neměli klid a neustále je někdo řešil.

Eva Josefíková a Jiří MádlZdroj: archiv

Zdroj: Soňa Broulíková
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů