Trendy sandálky na prázdniny

Sandálky k létu neodmyslitelně patří. Jsou pohodlné, příjemně vzdušné, neskutečně univerzální a navíc opravdu trendy! Nosit se dají k čemukoli a kamkoli, navíc jich je k výběru takové množství, že většině z nás prostě jen jeden pár sandálů nestačí.

K šatům, kraťasům o overalům

Možná se budu opakovat, ale klidně to řeknu ještě jednou: sandálky unosíte opravdu k čemukoli. Chce to správně vybírat a vhodně kombinovat, ale jinak si je můžete obout k čemukoli od šatů a sukní, přes džíny, kalhoty a kraťasy až po overaly.

To samé platí i o tom, kam s nimi můžete vyrazit. Umím si představit, že si vyjdu v sandálkách k moři, podle mě jsou ideální i do práce, sáhla bych po nich i tehdy, když bych šla na rande. A co všechno je tedy k mání?

Když záleží na detailech

Vezmete-li si na sebe jednoduchý outfit, třeba jednobarevný overal nebo obyčejné šaty, udělejte dojem alespoň s vkusnými botkami. Váš outfit příjemně doplní sandálky s ozdobou, ať už půjde o korálky nebo třeba nějak zajímavě řešenou část, která vede nad nártem. A nikdo nebude moci říci, že je váš look nudný, to teda ani náhodou!

Pokud chcete být za dámu

Každá z nás, ať už je nám dvacet, třicet nebo třeba pětačtyřicet, chceme být čas od času za dámu. Toužíme ukázat okolí, že módě rozumíme, že se vyznáme v trendech a že dokážeme udržet krok s vysokou módou. A pro takové příležitosti jsou jako stvořené elegantní sandálky, díky kterým nebude pochyb o tom, že moc dobře víte, co vám sluší.

Máte-li náladu na sportovní styl

Nemusíte si zrovna vyrazit za sportem (na to se sandálky snad ani nehodí), ale můžete jen zatoužit po uvolněném a odpočinkovém outfitu, ve kterém se budete cítit dobře. Umím si představit třeba crop top, k tomu capri kalhoty a na nožky pohodlné sandálky. Co si o tom myslíte?

Když si chcete vykračovat na vysoké noze

Sandálky vás rozhodně nemusí držet pouze při zemi. Moc pěkně vypadají i takové, které se mohou pyšnit vysokým podpatkem, nebo rovnou jehlou. Takové kousky si představuji s elegantním dlouhým overalem, ve kterém vyrazíte na romantickou večeři ve dvou. I s šaty, které si obléknete někam na večírek, jistě budou vypadat moc pěkně.

Hledáte-li něco „mezi“

Sandálky a žabky v jednom? Jasně, žádný problém! A ani nevídaný jev, vždyť podobné kousky kolem sebe vídáme dnes a denně. Tyhle a podobné sandálky v sobě kombinují jak žabky, tak i sandále a ve výsledku to vypadá dobře, nemluvě o tom, že se takové botky i pohodlně nosí. Takže vlastně není co řešit.

Foto: Pixabay.com, H&M


Avatar

nikolblahova

Móda není jen o dokonalých mírách, móda je i o kyprých tvarech. Každá jsme nějaká - nízká, vysoká, plnoštíhlá i tenká. A přesto jsme každá krásná. Tak nějak po svém. Milujme módu, protože díky ní můžeme vyjádřit, kdo vlastně jsme.