Česká Miss 2019: Sexy prdelky musely "špulit"! Takhle se rodí celebrity

Česká miss 2019 11

Autor: Jan Novák, stars24.cz

25. června 2019 13:40 | Aktualizováno: 25. června 2019 14:41

Soustředění na Krétě si s finalistkami České Miss a Miss Universe Slovenska 2019 užila i moderátorka Veronika Farářová, která je v týmu České Miss už několikátým rokem.

A i od ní se dívky dočkaly hned několika lekcí. Tou nejdůležitější je mediální průprava: „Během tohoto týdne finalistky čekalo hned několik rozhovorů a je potřeba, aby je zvládaly na jedničku. Objevily se otázky, které je překvapily, proto jsem s nimi probrala, co dělat, aby nebyly při rozhovorech nervózní a jak se zachovat, když novinář položí nepříjemnou otázku. Nejvíc jim ale samozřejmě pomůže praxe. Teď je to pro většinu z nich úplně nová zkušenost,“ vysvětlila moderátorka.

Dívky podle ní čeká ještě několik lekcí rétoriky a vystupování, ale je potřeba aby se už teď rozhodly, jak se chtějí mediálně prezentovat: „To rozhodnutí je na nich. My jim můžeme pouze pomoct nebo poradit, ale potěšilo mě, že měly spoustu dotazů. To téma pro ně bylo stejně důležité, jako třeba nácvik chůze. Je vidět, že nechtějí nic podcenit,“ dodala.

To ale nebyl jediný program, který si Farářová pro dívky připravila. Jako bývalá fitness trenérka, mistryně České republiky a otevřeného mistrovství světa ve fitness aerobiku je zapřáhla i po fyzické stránce: „Po odjezdu Nikol Švantnerové holkám chyběl pohyb, tak jsme se domluvily, že můžou cvičit se mnou. Dala jsem jim do těla a ukázalo se, že některé to nečekaly,“ smála se Veronika. Nakonec prý byla překvapená, když si dívky řekly o opakování.

V závěru pobytu už ji však čekala disciplína, která je jí nejbližší. Moderování oficiálního rozloučení. Dívky si pro hotelové hosty připravily malou módní přehlídku a zároveň s Farářovou udělaly krátké rozhovory: „Zopakovaly si tak to, co jsme společně probraly na lekci a vyzkoušely si mluvení na mikrofon před publikem. Šlo jim to výborně a vypadalo to, že si to užili i hosté.“

Témata: Česká miss Miss Universe