If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Kompletní, 25-minutové E3 demo Star Wars Jedi: Fallen Order

A otevřený dopis šéfa tvůrců.

Respawn a EA prý potřebovali, aby původní debutové video z EA PLAY o boji se světelným mečem mělo rozumnou délku. Zároveň však chtějí, aby nesvádělo k mylným závěrům, i ukázat některé další vlastnosti hry, které se tam předtím nevešly.

Proto nyní, krátce po E3, publikovali kompletní 25 minut dlouhé demo, které tam ze Star Wars Jedi: Fallen Order: Fallen Order nechali zahrát vybrané novináře.

Jak říká šéf tvůrců Stig Asmussen, jde o největší E3 demo, co kdy udělali, a váží si všech ohlasů i zpětné vazby. Hráči by prý neměli podléhat pocitu, že jsou snad boje snadné, naopak mají představovat výzvu. Potvrdit to měli i pozvaní redaktoři, dle nichž se hra nehraje tak snadno, jak to na první pohled vypadá. Nadále nicméně probíhá testování a vylaďování, aby šlo o zábavu i pro nejvíce zkušené hráče, aniž by se však hodili přes palubu začátečníci.

To samé prý platí o jejich přístupu k designu levelů, kde se inspirovali sériemi jako Metroid, Castlevania či Dark Souls. Hra bude obsahovat několik planet, mezi nimiž může hráč cestovat vesmírnou lodí, přičemž na každé najde unikátní schopnosti a upgrady. Ty posléze zpřístupní nové trasy po planetách, díky čemuž bude zpětná návštěva těch samých míst nezbytnou součástí hratelnosti.

V závěru tohoto prodlouženého videa máme vidět ručně vytvořenou sekvenci, které říkají typický Star Wars momment. Všimnout si máte i systému přesunu po planetách, ukázku upgradů či Metroidem inspirované mapy.

Vývojáři věří, že si to užijete a budete se těšit na 15. listopad ještě více než dosud:

Cover image for YouTube videoStar Wars Jedi: Fallen Order — Official Gameplay Demo (Extended Cut)

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Star Wars Jedi: Fallen Order

PS4, Xbox One, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments