Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Startovní trailer The Sinking City a upřímné zdůvodnění exkluzivity Epicu

Na to nelze nic namítnout.

Frogwares, kteří jsou známí díky ne úplně báječně prodávané sérii Sherlock Holmes, vypustili startovní trailer k pozítří (27. června 2019) vycházející hororové adventuře The Sinking City pro PC. V ní se vypravíte do města Oakmont v roce 1920 a budete odkrývat tajemství jeho otevřeného světa, přičemž vaše volby ovlivní následný děj.

Zároveň během Reddit AMA upřímně vysvětlili, proč se i oni rozhodli stát se exkluzivitou Epic Games Store:

"Vyrábíme detektivní hry o vyšetřování něčeho, nikoli Battle Royale, čili něco jiného, než zrovna nejvíce frčí. Máme v našem týmu 80 lidí, o které se musíme postarat. Pokud takto lze zajistit naši i jejich budoucnost, znamená to, že můžeme nadále vyvíjet hry, jaké chceme".

Watch on YouTube

Na takové argumenty se dá jen těžko něco namítnout. Zvlášť když autoři hry dodají, že nemají žádné akcionáře, nýbrž jedou sami na sebe.

"Chceme dělat takové hry, jaké máme rádi, ale zároveň musíme myslet na naše spolupracovníky a aby dostali zaplaceno za svou práci. Pokud Epic dovoluje tvůrcům snáz se nadechnout a méně se strachovat, nemůžete se jim divit, že si vyberou šíření přes jeho obchod," dodali Frogwares. Na Steam by hru měli umístit někdy během 2020 a letos na podzim verzi pro Nintendo Switch.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Sinking City

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments