Kurz Reiki na dálku: Najděte vnitřní klid z pohodlí domova

Reiki

Současná doba je neskutečně uspěchaná a mnohdy doslova zběsilá. Bohužel. Bránit se všudypřítomnému stresu je velmi složité. Alternativy ale jistě existují. Výbornou volbu představuje například Reiki. Že jste o ničem takovém ještě nikdy neslyšeli? Pak určitě zpozorněte a nepřestávejte číst. My vám v následujících řádcích tento termín přesně osvětlíme a zaměříme se také na online kurzy.

Co je Reiki?

Definovat Reiki lze různými způsoby. Jedná se v podstatě o uznávanou metodu, díky které se naučíte meditovat a pracovat s čakrami a energiemi. Má hlubokou historii, vznikla již před více než 100 lety v Japonsku. Aktuálně Reiki právem patří mezi nejslavnější a světově nejuznávanější kurzy duchovního charakteru. Cílem výuky je duchovní růst konkrétního žáka a cesta k vnitřnímu klidu.

Shamballa

Zdroj obrázku: shamballa-reiki.cz

Pro koho je toto umění určeno?

Kurz Reiki na dálku se hodí prakticky pro všechny zájemce. Univerzální energie Reiki dokáže zlepšit aktuální kvalitu života jakéhokoli člověka, který se tomuto umění naučí. Pomáhá při problémech se spánkem a dokáže napomoct k lepší fyzické i psychické kondici. Dokážete napomoct k obnovení samoléčebných procesů lidského těla a zkrátka vám dobije baterky. Kurz Reiki můžete absolvovat odkudkoli – na dálku.

Jak probíhá kurz Reiki?

Reiki v Praze, Reiki v Brně i na dálku probíhá ve 4 stupních. Pro začátečníky je určen první stupeň. Získáte důležité poznatky týkající aktivování a předávání energie, umění meditace a naleznete vnitřní klid. Druhý stupeň spočívá v rozšíření již nabytých schopností a znalostí. Budete umět čistit energii v místnostech a dokážete poskytnout podporu v různých situacích. Třetí stupeň už představuje hluboký duchovní růst a přechod k mistrovské úrovni energie a techniky. Ve čtvrtém stupni lze dosáhnout Satori, tedy pochopení či osvícení, případně pracovat s dalšími zajímavými druhy energie.

Zdroj náhledového obrázku: shamballa-reiki.cz

Zajímá mě vše okolo zdraví. O své zkušenosti z této oblasti se rád podělím.