Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Teprve šestnáctiletá Anna Brodecká loni vyhrála prestižní modelingovou soutěž Pure Model a od té doby se nabídky hrnou. Jako jedna z mála krásek zatím nepřerušila studium a doufá, že maturitu i při vytíženosti zvládne.

"Změnilo se úplně všechno a jsem za to neskutečně ráda. Odcestovala jsem do Milána, Paříže a Korey. Za necelý rok jsem toho stihla hodně. Postupně se do toho dostávám, poznávám nové klienty," řekla Super.cz Anička.

"Pracovala jsem pro velkou kosmetickou značku, v Paříži jsem fotila pro jednu z nejznámějších sportovních značek. To považuji zatím za největší úspěchy," prozrazuje kráska, která studuje na střední škole teprve v prvním ročníku. "Hodně se snažím, doháním, chyběla jsem hodně, ale všichni mi vychází vstříc, zvládám to," upřesňuje.

Anička v modelingové soutěži vyhrála kontrakt na milión korun. Co s ním udělala? "Nevyhrála jsem milión, ale kontrakt na milión. Ještě ho úplně nemám. To bude ještě trvat, ale pomalu to naskakuje. Zatím si to šetřím," dodala.

Reklama

Další články

Načítám