Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko Stáhnout či na název aplikace. Ke stažení aplikace můžete použít také QR kód.

Video GIF Creator – GIF Maker

Video GIF Creator je kompletní řešení pro konverzi videa a obrázků na animované GIFy. Tento program byl navržen tak, aby uspokojil potřeby jak běžných uživatelů, tak profesionálních webových designérů. Navíc nabízí impozantní sadu možností úprav. Od základních úprav jasu, expozice a kontrastu až po saturaci, odstín nebo samotnou gammu!

[appbox appstore id1208534775 oldprice=“129Kč“]

Door Kickers

Door Kickers je nemilosrdná a oceňovaná hra, která míchá starou školu s moderními ergonomickými rozhraními a jako velitel týmu SWAT analyzujete situaci, plánujete týmové trasy, vybíráte vybavení. Musíte se dostat do místnosti s rukojmím dříve než protivník spustí bombu. Cílem hry je dosažení dokonalého plánování, získání mise bez falešných kroků a nejlépe neztratit žádné své lidi.

[appbox appstore id1007197121 oldprice=“449Kč“]

Bumpr

Bumpr je šikovná, krásná aplikace pro Mac, která vám umožní vybrat si, kde chcete otevřít jakýkoli odkaz. Kdykoliv kliknete na webový odkaz, objeví se na místě kompaktní, elegantní menu, které vám umožní vybrat konkrétní prohlížeč pro jeho otevření. Program si také poradí s poštovními odkazy.

[appbox appstore id1166066070 oldprice=“149Kč“]

Slevy her pro Mac na Steamu

FreeHolder

Deadly Escape

[appbox steam simple 649450 oldprice=1,99€]

Micro Pico Racers

[appbox steam simple 816500 oldprice=3,99€]

Sufoco

[appbox steam simple 930110 oldprice=1,59€]

macbook_keyboard_backlight_Fb

Dnes nejčtenější

.