NHL začne soubojem posledních dvou vítězů Stanley Cupu 2. října. O dva dny později se bude hrát v Praze

Nový ročník NHL začne ve středu 2. října čtyřmi zápasy včetně duelu mezi držiteli Stanleyova poháru ze St. Louis a loňskými šampiony z Washingtonu. V dalších zápasech prvního hracího dne Vegas bude hostit San Jose, Toronto se představí na svém ledě proti Ottawě a Edmonton nastoupí proti Vancouveru. V pátek 4. října se bude hrát v Praze duel Philadelphie s Chicagem. Kompletní rozpis v úterý zveřejnila NHL.

Tento článek je více než rok starý.

New York Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hráči St. Louis se Stanley Cupem.

Hráči St. Louis se Stanley Cupem. | Foto: Winslow Townson-USA TODAY Sports | Zdroj: Reuters

NHL do pražské O2 areny zavítá potřetí v historii. Poprvé to bylo v říjnu 2008, kdy se hrály v české metropoli dva duely mezi New York Rangers a Tampou Bay. V sezoně 2010/11 se v Praze utkala mužstva Bostonu a Phoenixu (dnes Arizony). Boston si tehdy zahrál i přípravné utkání proti Liberci. V září 2011 změřili Rangers v Praze síly se Spartou.

První Čech letos prošel draftem NHL až ve třetím kole. Brankáře Paříka si vybralo Los Angeles

Číst článek

Philadelphii při cestě do Evropy čeká před zápasem v Praze kemp i ve Švýcarsku a 30. září sehraje v Lausanne přípravný duel s účastníkem tamní NLA. Blackhawks budou pobývat v Německu a 29. října budou v zápasové generálce v Berlíně jejich sokem Eisbären.

NHL také zavítá stejně jako v minulých dvou letech do Švédska a 8. a 9. listopadu se utkají Tampa Bay a Buffalo ve Stockholmu. Před dvěma roky se ve švédském hlavním městě představily Ottawa s Coloradem a loni v Göteborgu New Jersey s Edmontonem.

V nadcházející sezoně se budou hrát také tři duely pod širým nebem. Na Mosaic Stadium v Regině se v Heritage Classic utkají Winnipeg s Calgary, tradiční novoroční duel Winter Classic se bude hrát na stadionu Cotton Bowl v Dallasu, kde domácí Stars přivítají Nashville, a 15. února v rámci Stadium Series na Falcon Stadium v Colorado Springs bude hrát Colorado s Los Angeles.

První repríza letošního finále Stanleyova poháru mezi Bostonem a St. Louis je na programu 26. října. Soutěž se přeruší o Vánocích mezi 24. a 26. prosincem a u příležitosti Utkání hvězd v St. Louis mezi 23. a 26. lednem. Maraton 1271 zápasů základní části NHL skončí v sobotu 4. dubna.

The @NHL has announced the 2019-20 regular-season schedule. nhl.com/news/nhl-relea…

18:08 – 25. 06. 2019

128 426

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme