Nedejte vráskám šanci s účinnou přírodní kosmetikou!

 Pokožka plná vrásek je noční můrou každé ženy! Příroda nám naštěstí poskytuje účinné prostředky, které umí vzniku těchto nepříjemných kosmetických defektů předcházet. A poradit si umí i s kůží, kterou už vrásky navštívily.

Vyživená a hydratovaná pleť je základ

Svrchní vrstva kůže, kterou zjednodušeně nazýváme pokožka, je náchylná k působení nejrůznějších vnějších vlivů. Nemá ráda přílišné vysušování, které neodmyslitelně patří k našim horkým létům a mrazivým zimám, ale neprospívají jí ani nejrůznější chemické látky obsažené v ovzduší. Pokožka působí jako ochranná bariéra, která všechna tato nebezpečí pohlcuje a chrání tak celý náš organismus. Tato náročná funkce na ní ale bude časem znát, začnou se objevovat drobné trhlinky, skvrny a samozřejmě vrásky. Účinnou prevencí vzniků nejrůznějších poškození pokožky je její kvalitní výživa a hloubková hydratace.

Pleťová kosmetika podle typu pleti

Majitelky krásné a bezchybné pokožky by se neměly svým vzhledem nechat ukolébat. Za pár let už může být všechno jinak, stačí zanedbat potřebnou péči. Základem péče o pleť by mělo být kvalitní čistící pleťové mléko. Poohlédněte se po tom s mandlovým mlékem, které pokožku šetrně čistí a zároveň zanechává příjemný pocit svěžesti a dokonalé čistoty.

ras

Zdroj obrázku: Pixabay.com

Nepodceňujte ani pečující krémy nebo vyživující a regenerační pleťové masky. Mezi TOP přísady, které pokožce prospívají, patří například rakytník (obsahuje velké množství prospěšných vitamínů a minerálů, které obnovují a vyhlazují strukturu pokožky) nebo med, který zlepšuje pružnost pleti a podporuje její regeneraci.

Co dělat, když už vrásky máte?

Na již vzniklé vrásky je potřeba trochu těžší kalibr. Je dobré používat pravidelně (2-3x týdně) pleťovou masku s elastinem. Ten, jak už název napovídá, dodává pokožce potřebnou pružnost a mladistvou vláčnost. Hlavní část bitevního pole ale svěřte účinnému pleťovému krému.Poškozenou pokožku hloubkové regeneruje a obnovuje její pevnost a hladkost. Pro co nejlepší účinek nanášejte krém jemným vklepáváním, které zároveň pleť prokrví a podpoří krevní oběh. Díky tomu se účinné látky z kosmetiky dostanou mnohem hlouběji a první výsledky budou vidět již velmi brzy.

Zdroj náhledového obrázku: Pixabay.com

Každý by se chtěl cítit skvěle. I já. Snažím se o to a některé zajímavosti ohledně zdraví vám prozradím ve svých článcích.