Dara Rolins: Přetahování s Homolou o to nejcennější! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dara Rolins: Přetahování s Homolou o to nejcennější!

Přes léto bude mezi Darou a Matějem prý trochu tahanice o dceru.
Přes léto bude mezi Darou a Matějem prý trochu tahanice o dceru. (Archiv Blesku)

Temperamentní Slovenka není jen zpěvačkou, ale také mámou. Proto i ona řeší, jak její dcera Laura stráví letošní prázdniny. Přiznává, že to bude trošku bolestné i smutné.

Do letního programu její dcery se totiž musí vpasovat ještě dva tábory, ale také si ji chce pochopitelně užít i Lauřin táta Matěj Homola (46). „Přes léto se budeme s Matějem o dceru tak trochu přetahovat,“ řekla pro idnes.cz zpěvačka.

Sama má pak v plánu se s Laurou ve chvílích, kdy budou spolu, různě přesouvat. Křtem ohněm pak bude výtvarný a sportovní tábor, kdy se rozdělí a Laura bude muset fungovat sama za sebe. „Je pravda, že mi bude asi větší smutno než jí. To je vždycky tak. Ale tím, že vím, že bude spokojená a šťastná, je to v pohodě. Dlouhou dobu se jí ode mě ani od Matěje spíše nechtělo. Začalo ji to vlastně bavit až teď. Máme oba dva radost, že se teď trochu více socializuje,“ zkonstatovala Dara smířeně pro uvedený web.

Dara Rolins prozradila, že dcera už se ptá na to, jaký je sex:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Mnau1
28. 6. 2019 • 09:55

Trapny a zbytecny clanek.Jedno decko a tolik cavyku.Co maji rikat maminy samozivitelky, ktere pracuji v obchode, nebo ve fabrice a maji tri deti. A hlavne nemaji tolik penez, aby mohly litat do USA a jeste poslat sve deti na dva tabory.Ta dcera neni vubec samostatna, kdyz musi mit porad za zadkem mamku, nebo tatku.Mozna, kdyby mela sourozence, tak by nebyla tak rozmazlena a musela se naucit se delit.

wdhpfrtvgh...@...
27. 6. 2019 • 08:30

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.