Černé můry Ivana a Kateřina: NELÍTOSTNÝ VERDIKT STYLISTKY | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Černé můry Ivana a Kateřina: NELÍTOSTNÝ VERDIKT STYLISTKY

Kateřina Zemanová s matkou Ivanou míří na prestižní akci.
Kateřina Zemanová s matkou Ivanou míří na prestižní akci. (CNC_David Kundrát)

Nešťastně zvolily dle módní expertky Františky svůj outfit nejdůležitější ženy prezidenta Miloše Zemana (74). Na VIP akci značky Louis Vuitton vyrazila Kateřina Zemanová (25) a první dáma Ivana (54) v černých róbách, ve kterých nezabodovaly.

Vladislavský sál poprvé posloužil komerční akci, a to za 15 milionů korun za pronájem! Nejen to ukazovalo, že událost luxusní módní značky byla výhradně pro VIP osoby, které se snažily všechny ohromit svými róbami. To se dle módní expertky Františky nepovedlo Ivaně Zemanové a její dceři Kateřině Zemanové.

„Paní Ivana zvolila look důstojné lady a její šifonová róba s dlouhou tubou podšívky milosrdně kryla ruce zralé ženy a kamuflovala nedostatky postavy. Decentní brož na oživení velké tmavé plochy nestačila, lodičky měly být subtilnější, klidně v tělové s nohou splývající barvě. Každopádně první dáma dopadla vzhledem k věku a postavě mnohem lépe než dcera…

Kateřina zvaná Kate překvapila dlouhými na záda v měkkých loknách spadajícími vlasy, jejichž světle oříškovou barvu změnila na hnědou. Účes s koketní ofinkou dceři prezidenta sluší, což se nedá říci o dramatickém nešťastně zvoleném outfitu s řadou navzájem si konkurujících efektních detailů. O pozornost se v něm perou různorodé, hutné i lehounké materiály, kaskáda zvonových volánů sukně, zdůrazněná ramena, předimenzovaná šíře rukávů, perličky nevyjímaje…

Nesedí ani korzet pod transparentní přednicí vršku, v němž mladá ňadra působí poklesle. Gumou zřasený pas i typ opulentní sukně přidávají na objemu a dělají z pětadvacetileté slečny Kateřiny matronu. Štíhlé se jeví pouze její kotníky,“ nešetřila na serveru Blesk.cz rodinu Miloše Zemana módní guru Františka Čížková.

 Tanec prezidenta Miloše Zemana s manželkou Ivanou

 

 



Přečtěte si
rannirosa
14. 10. 2019 • 13:27

Opravdu velmi spatny vyber modelu jejich satu. Katerina jeste nenasla svuj styl a stale experimentuje. V jejim veku uz by mela vedet, co ji slusi a co ne.

borka30
26. 6. 2019 • 23:01

Paní Čížková, podívejte se na fotky z této akce. Většina dám tam je v černém.

mejlika
26. 6. 2019 • 12:17

Františka by se měla podívat raději do zrcadla ... možná, že to ještě nikdy neudělala, protože jinak by vůbec NIKDY nevylezla mezi lidi!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.