Lucie Bílá už ví, co má doma: Filipi se díky svalům utká o světový titul!

Lucie Bílá, Radek Filipi a jeho tým 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. června 2019 13:33

Zpěvačka Lucie Bílá možná dlouho netušila, čeho je její současný přítel Radek Filipi schopen. Sympatický svalovec se před pár dny nominoval na mistrovství světa v jedné silové disciplíně. Uspěje i ve větší konkurenci?

Má Lucie Bílá doma budoucího mistra světa? Dost možná ano, jelikož její současný přítel, svalovec Radek Filipi se před zraky partnerky probojoval na mistrovství světa v benchpressu, což je disciplína, kterou si každý může vyzkoušet ve fitness centru.

Volně přeloženo je benchpress „tlak na lavici s velkou činkou“. Člověk vleže na zádech musí činku pod co možná největší kontrolou spustit k hrudníku na úroveň prsních bradavek a pak ji zdvihnout zpět a přitom napnout paže. Pohyb navíc musí být pomalý a plynulý. Radkovi se to povedlo s nákladem 180 kilogramů.

Právě tolik činil kvalifikační limit na mistrovství světa, který se Filipimu podařilo splnit. „Ten můj kluk na to mistrovství jede! Bude reprezentovat naši zemi a sám sebe. Jsem na něj moc pyšná. Přála bych mu, aby se na tu bednu dostal,“ hlásila Bílá nadšeně ve videu přímo z posilovny.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Radek FILIPI (@radekfilipi), Čen 24, 2019 v 10:31 PDT

Oba partneři pak svorně sdíleli záběry z posilovny na svých profilech s následujícím vzkazem: „Kvalifikační limit na MS splněn.“ Filipi nezapomněl poděkovat lidem, kteří se podíleli na jeho přípravě a samozřejmě i „své lásce“ Lucii Bílé.

Radek si navíc pomalu získává na svou stranu další zajímavé fanoušky, kteří ho podporují směrem ke světovému šampionátu. „Držím palce,“ vzkázala mu herečka Dana Morávková. Uvidíme, na co to ve větší konkurenci bude stačit.

Témata: Lucie Bílá Radek Filipi