Moje šťastná hvězda

Monika Absolonová: Obrovská změna

Už čeká zase další dítě? Když byla Monika Absolonová (42) nedávno spatřena ve společnosti, všichni začali spekulovat o tom, zda náhodou není opět těhotná. Výrazně prý totiž přibrala! Co, nebo kdo za to může? Skutečně je těhotná, nebo za tím vězí něco úplně jiného?

Nechce zůstávat sama doma

Jedna z jejích nejlepších kamarádek prozradila, že její rapidní zvýšení váhy způsobil její partner Tomáš Horna (38).Nechává ji prý doma často samotnou a ona se musí o jejich společné dva syny Tadeáše (3) a Matouše (5 měsíců) starat celé dny sama. Jiná z jejích přítelkyň zase prozradila, že jí Horna nedovolí pořídit si ani na pár hodin denně chůvu.

Nesnese prý, aby se k jeho synům přiblížil kdokoli cizí. Jenže to znamená, že Monika musí vařit, uklízet, chodit na nákup a ještě k tomu stíhat všechny své nasmlouvané závazky. A poslední týdny jí docházejí síla a opouští ji dobrá nálada.

Odmítá o tom mluvit

Aby se ze všeho nezbláznila, údajně se večer a zejména před spaním začala přejídat. Téměř obden si nakupuje především sladkosti a mléčné výrobky, kterých dokáže spořádat neuvěřitelné množství. Prý ji to uklidňuje. A tak zatímco Horna mizí neznámo kam, ona sedí doma u televize a léčí si špatnou náladu sladkostmi. Není prý proto divu, že tak radikálně přibrala. Sama Monika se k tomu ale prý odmítá.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden