Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Stejná nemoc, jakou trpěl táta: Syn Michaela Jacksona (†50) dává za léčbu majlant

Stejná nemoc, jakou trpěl táta: Syn Michaela Jacksona (†50) dává za léčbu majlant
Zdroj: Profimedia.cz
+ Dalších 72 fotografií
Náročná léčba
O dětech Michaela Jacksona (†50) kolují fámy, zejména se spekuluje, že vůbec není jejich pravým otcem. Jenomže v případě syna Prince Michaela (22) se na povrch dostal důkaz, že ho skutečně zplodil zesnulý král popu. Trpí totiž stejnou chorobou, kvůli které se Jackson proměnil z černocha v bělocha!

Když Michael Jackson před deseti lety zemřel, bylo jeho synovi Princi Michaelovi teprve dvanáct. V příštích letech si pak několikrát musel vyslechnout, že zpěvák jeho otcem nebyl. Když se však podívá do zrcadla, vidí nesporný důkaz, že šlo o pouhé výmysly.

Propuklo u něj totiž onemocnění kůže vitiligo, kterým trpěl i zesnulý král popu. Všichni si tehdy mysleli, že chodí na plastiky a nechává se zesvělovat, protože chce vypadat jako běloch. Zpěvák ale ve skutečnosti trpěl a s proměnou svého vzhledu se vyrovnával jen stěží.

Prince Michael má světlou kůži už odmalička, zatím má navíc po těle jen několik flíčků. Ty mu však pravděpodobně nakonec pokryjí celé tělo.

Obří dědictví po tátovi dovoluje Princovi s nemocí bojovat u těch nejlepších lékařů. Podle amerického portálu Radar Online několikrát navštívil luxusní kliniku ve Švýcarsku. A pobyt mu rozhodně nehradila pojišťovna, takže musel sáhnout hodně hluboko do kapsy.

Kromě nepříjemné choroby se musel Prince nedávno vypořádat s dalším "odkazem" svého otce. V šokujícím dokumentu Leaving Neverland totiž dvojice mužů Michaela Jacksona obvinila z pohlavního zneužívání. Potom se strhla lavina a v očích některých lidí už není Michael skvělý zpěvák, ale zrůda.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy