Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Saša musel pít vlastní moč, aby přežil: Medvěd si ho v brlohu měsíc šetřil k jídlu!

Saša musel pít vlastní moč, aby přežil: Medvěd si ho v brlohu měsíc šetřil k jídlu!
Zdroj: unsplash.com
+ Další 2 fotografie
Neuvěřitelné
V Rusku byl z medvědího doupěte zachráněn muž vypadající jako mumie. Objevili ho tam lovečtí psi. Muž, který je známý pouze pod jménem Alexander, měl zlomenou páteř a podle jeho slov si ho predátor uschovával jakožto potravu do zásoby. Muž byl převezen do nemocnice a je těžko uvěřitelné, že i přes mnohá zranění přežil.

V Tuvinské republice, která se nachází na jižní Sibiři a spadá do Ruské federace, se odehrál opravdu těžko uvěřitelný příběh.

Skupina ruských lovců objevila Alexandra poté, co jejich psi nepřetržitě štěkali u medvědího doupěte a nechtěli se pohnout dále. Lovci tedy vlezli do medvědího úkrytu a zůstali v šoku. Nalezli tam lidskou mumii. Co je zarazilo ještě více, bylo zjištění, že člověk byl naživu.

Muž byl ihned převezen do nemocnice. Dá se říci, že se jedná o zázrak, jak řekli sami lékaři místním médiím. Sami si nedovedli vysvětlit, jak je možné, že Alexander stále žije, měl totiž zlomenou páteř a četná další zranění. Také mu z nečinného ležení začala hnít tkáň.

Když byl přivezen do nemocnice, pamatoval si jen křestní jméno Alexander. Na příjmení ani svůj věk si muž nevzpomněl. Lékařům sdělil, že v brlohu predátora byl zhruba měsíc. Byl nucen pít vlastní moč, aby přežil. Medvěd ho údajně napadl, odtáhl si ho do doupěte a schoval si ho tam jako potravu do zásoby. Alexander měl ohromné štěstí, že napadení medvědem přežil. Podívejte se do fotogalerie na děsivé snímky zázračného muže, jenž byl objeven v medvědí noře.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy