Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Hana Reinders trpí kvůli horkým dnům: Po chvilce na slunci se spálila do ruda

Hana Reinders trpí kvůli horkým dnům: Po chvilce na slunci se spálila do ruda
Zdroj: extra.cz
+ Dalších 18 fotografií
bolest
Do Česka v posledních dnech vtrhlo horko, jaké tu dlouho nebylo. Na některých místech dokonce padaly teplotní rekordy a meteorologové vydali výstrahu. Pobyt na přímém slunci není doporučován, nicméně pokud není zbytí, je rozhodně vhodné použít opalovací krém. Na ten Hana Reinders (37) zapomněla a velmi ošklivě se spálila.

Tropické teploty, které nás v posledních dnech doprovází, doslova lákají k opalování a koupání v bazénu. Možnosti takového osvěžení využila i Hana Reinders. Ta ovšem zapomněla na důležitý detail a nenamazala se opalovacím krémem, kvůli čemuž ji nyní čeká pár těžkých dní, než se kůže z takového zásahu vzpamatuje.

Někdejší moderátorka Snídaně s Novou šla se svou rudou kůží na trh. "Tady to bylo ještě dobrý, ale na druhé fotce je vidět, jak to ve finále dopadlo. Čeká mě krásná noc. Deset let jsem se takhle nespálila. Poctivě se mažu a nutím k tomu celou rodinu. Dneska jsem si poprvé řekla, že na tu chvilku se mazat tedy nebudu," napsala ke dvěma fotografiím, z nichž na jedné vypadá její pokožka zcela v pořádku a na druhé už je evidentní, že se skutečně hodně spálila.

Je jasné, že v těchto dnech, kdy slunce září neobvykle silně, je třeba se před ním chránit všemi dostupnými prostředky. Důležité je především dodržovat pitný režim, riziko dehydratace je velmi vysoké.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy