Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Život v přepychu je na ní znát: Múza milionáře Kanta pěkně nakynula

Myslíte, že Margarida přibrala?
Zdroj: Instagram
+ Dalších 16 fotografií
život v luxusu
Láska jim stále kvete. Český milionář Miloš Kant (63) a jeho láska Margarita (25) plánují veselku. Od doby, kdy Miloš svoji milou požádal po šestitýdenní známosti v Cannes o ruku, uběhl už nějaký čas a jak se zdá, zamilovaný pár nedělá nic jiného, než objíždí luxusní dovolenková střediska. Na budoucí nevěstě začíná být polehávání na pláži už celkem znát...

Margarita má typickou jižanskou postavu. Ač pochází z Portugalska, za své křivky by se nemusela stydět ani v Brazílii. Postavu ve tvaru přesýpacích hodin Miloš Kant na své lásce jistě zbožňuje.

Vždyť ho kráska uhranula právě jako tanečnice v jeho švýcarském klubu. Margarita se vlnila u tyče do doby, než se do ní bohatý Čech beznadějně zamiloval a přes noc z ní udělal výkonnou ředitelku klubu a brzy z ní udělá svoji manželku

I když většina lidí Margaritě její lásku k Milošovi nevěří a spíš ji osočují ze zlatokopectví, nic to na vášni mezi oběma nemění Margarita je žena krev a mlíko, na posledních fotografiích si ale nelze nevšimnout, že její stehna poněkud "nakynula". Není se čemu divit, od doby, kdy přijala prstýnek od téměř o 40 let staršího muže, si života v luxusu náležitě užívá. Leží na pláži a krmí se vybranými pochoutkami včetně dobrého šampaňského.

Ta si uměla vybrat. Jsme zvědaví, jak jim láska pokvete po svatbě, až bude mít portugalská účastnice reality show "své jisté."

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy